Υπογραφές με έξι (pics)

Αγγελούδης, Έππας, Ξανθόπουλος, Σωτηριάδης, Λάσκαρης και Γιαγκιόζης υπέγραψαν στον Αιγινιακό.

Και με τη... βούλα παίκτες του Αιγινιακού είναι έξι ποδοσφαιριστές, για τους οποίους είχατε διαβάσει σε προ ημερών ρεπορτάζ, αλλά και δύο νέοι, οι Λευτέρης Σωτηριάδης και Χρήστος Ξανθόπουλος.

Διαβάστε αναλυτικά για τους παίκτες που υπέγραψαν και δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το Fl News...

Ο Παύλος Έππας με τον πρόεδρο του Αιγινιακoύ, Βασίλη Ζήρνα. Γεννημένος στις 18 Αυγούστου 1998 στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες και τον Δεκέμβριο του 2015 υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αγροτικό Αστέρα στις ακαδημίες του οποίου ήταν από το 2013. Την άνοιξη του 2017 κλήθηκε στην Εθνική Νέων από τον Γιάννη Γκούμα. Συνολικά έκανε 11 συμμετοχές με τον Αγροτικό Αστέρα στην Football League, τις 9 από τις οποίες το το 2016-17. Το 2017 συμφώνησε με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε και τελικά αγωνίστηκε με την ΑΠΕ Λαγκαδά στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Αγγελούδης, 27χρονος επιθετικός, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με ΑΠΕ Λαγκαδά και Διαγόρα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Κοζάνη, ΠΑΟ Νέων Επιβατών, Άρη, Δόξα Δράμας, Ηρακλή, Πανσερραϊκό και Πανελευσινιακό.

Ο Πάμπλο Γκαγιέγο, 25χρονος Ισπανός χαφ, ο οποίος τη σεζόν 2016-2017 έπαιξε στην ΑΕΛ. Σε ένα εξάμηνο με τους «βυσσινί» είχε 6 συμμετοχές και 1 γκολ πριν μετακομίσει στη Νικαράγουα και τη Real Estelí με την οποία είχε 18 συμμετοχές και 8 τέρματα. Έχει θητεύσει ακόμα στις Ουέσκα, Σαρινιένα, Καθερένιο και Λεαλτάδ της πατρίδας του.

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης, 23χρονος γκολκίπερ. Πέρυσι έπαιξε στη Βέροια καταγράφοντας 14 συμμετοχές, ενώ το δεύτερο μισό στον ΟΦΗ δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Κισσαμικό και Ατσαλένιο.

Ο 22χρονος μέσος Παύλος Λάσκαρης. Πέρυσι έπαιξε στη Βέροια, ενώ έχει περάσει από Τριγλία Ραφήνας, Φωστήρα, Ηρακλή και ΑΟ Χανιά.

 

Ο Λευτέρης Σωτηριάδης. Αμυντικός, γεννημένος στις 23/05/1999. Έχει περάσει από την Κ19 του Άρη και μέχρι πρότινος ήταν στον Ερμή Αμυνταίου, ομάδα Γ' Εθνικής.

 

Συμβόλαιο υπέγραψε και ο Χρήστος Ξανθόπουλος. Είναι γεννημένος στις 22/10/1993, ακραίος επιθετικός και πέρυσι ήταν στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Έχει παίξει επίσης σε Φοίνικα Πολίχνης, Οδυσσέα Αναγέννησης, και ΑΠΕ Λαγκαδά.

Last modified onΣάββατο, 28 Ιούλιος 2018 16:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep