Ψάχνει παντού βαθμούς

Επιτακτική ανάγκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας η κατάκτηση θετικού αποτελέσματος στην Πάτρα.

Τα αποτελέσματα του δευτέρου σταδίου επιτήρησης αναμένουν οι ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η αφαίρεση βαθμών για το πρώτο στάδιο έδωσε ένα επιπλέον μαξιλαράκι στον Εργοτέλη, οπότε για την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν αλλάζει κάτι εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (20/05, 17:00 Web TV) στην Αγυιά απέναντι στην Παναχαϊκή. Οι Θεσσαλοί ήθελαν και θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής.

Η ΑΣΑ σε πιθανή τριπλή ισοβαθμία με τη Σπάρτη και τον Αιγινιακό σώζεται. Υπερτερεί και στην ισοβαθμία με τον Αιγινιακό, αλλά υστερεί σε αυτή με τους Λάκωνες. Καλείται, λοιπόν, να αποφύγει την ήττα από την Παναχαϊκή και, φυσικά, να ξεπεράσει τις απουσίες των τιμωρημένων Καρρίκι, Βατουσιάδη και των τραυματιών Ρουσσάκη, Παπαευθυμίου.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Βαζάκας: Γκέκας, Κατσίκας, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Καραγιάννης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Μούτσιος, Κρανής, Σουντουρά, Πλούμης, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Ντάγκρας, Χαντζής, Κορέλας, Φλεβάρης.

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 15:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep