«Πρώτοι, τίποτε άλλο»

Ο Στέλιος Μαραγκός μίλησε στη Media Day και για το μέλλον του στον Άρη.

[googlead][/googlead]

Αυτοσκοπός είναι η πρωτιά στο πρωτάθλημα της Football League για τον Άρη σύμφωνα με τον Στέλιο Μαραγκό. Ο αμυντικός μέσος των «κίτρινων» μίλησε στη Media Day της Παρασκευής (13/04) και αφού τόνισε ότι θα ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ρωτήθηκε και για το μέλλον του. Αναλυτικά είπε:

«Ευτυχώς όλα τα παιδιά είναι συσπειρωμένα από την αρχή της χρονιάς, όλοι μία γροθιά. Κάναμε μία ήττα που θέλαμε να αποφύγουμε. Η ομάδα ήταν καλύτερη, αλλά δεν τελείωσε τίποτα στο θέμα της πρωτιάς. Μέχρι το τέλος όπως υποσχεθήκαμε στον κόσμο».

Για την πρώτη θέση:

«Ο στόχος μας είναι από την αρχή της χρονιάς η πρωτιά, αυτή θα κυνηγήσουμε. Την άνοδο σαν πρώτοι, δεν σκεφτόμαστε ούτε καν την δεύτερη θέση. Αρχής γενομένης από την Κυριακή να το αποδείξουμε».

Για το μέλλον του:

«Κάποια στιγμή ο κάθε παίκτης σκέφτεται το μέλλον του. Προτείνονται παίκτες συνεχώς στον Άρη, είναι λογικό. Αλίμονο. Μακάρι όλα τα παιδιά να μείνουν και την επόμενη χρονιά, είναι θέμα προπονητή και διοίκησης».

Για τα λεπτά συμμετοχής του φέτος:

«Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια δείχνει τι παίκτης είμαι. Σίγουρα θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είναι επιλογή του προπονητή. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να περιμένουμε και να αποδείξουμε την αξία μας».

Για τον κόσμο:

«Μακάρι να έχει πολύ κόσμο, θα χαρούμε πολύ. Να έχει μία καλή αύρα για να τελειώσουν όλα καλά».

Για τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Εγώ είμαι Μπαρτσελόνα και είμαι… πικραμένος, αλλά χαλάλι του του Μανωλά. Μακάρι να το πάρει το τρόπαιο…».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep