«Υπάρχει αυτοπεποίθηση...»

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του ΟΦΗ παρά τη νίκη σε βάρος του Πανσερραϊκού ο Νίκος Παπαδόπουλος. 

[googlead][/googlead]

Παράπονα από τους ποδοσφαιριστές κυρίως όσον αφορά τη συγκέντρωσή τους, αλλά και για κάποιες περιπτώσεις ατομισμού είχε ο Νίκος Παπαδόπουλος παρά τη νίκη (2-0) στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, πάντως, χαρακτήρισε σημαντικούς τους τρεις βαθμούς που επαναφέρουν την ομάδα του στη δεύτερη θέση. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη, παρότι προσπαθήσαμε πριν το παιχνίδι να επισημάνουμε πως τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν προσπαθήσεις και δεν είσαι συγκεντρωμένος. Η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή, αλλά είναι δουλειά μου να το διορθώσω αυτό.

Παρόλα αυτά είναι σημαντικό το ότι πήραμε ένα τρίποντο που μας κρατά στη δεύτερη θέση. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, παίζοντας επιθετικά, είχαμε όμως κάποια κενά στον άξονα, ενώ και ο εγωισμός ορισμένων να σκοράρουν μας δημιούργησαν πρόβλημα. Ένα μπράβο στους παίκτες για τη νίκη.

Αντιμετωπίζουμε ομάδες που τα δίνουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό που μέτρησε σήμερα ίσως ήταν ότι θεωρήθηκε πως το ματς θα ήταν εύκολο, η πίεση υπάρχει και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Παρόλα αυτά μετρά η νίκη.

Ξέραμε καλά ότι ο Πανσερραϊκός παίζει καλά και στην κόντρα, τα είχαμε προσέξει και τα είχαμε δουλέψει όλα αυτά. Πήραμε όμως τρεις σπουδαίους πόντους και αυτό είναι που μετρά. Σημαντικό ότι κερδίσαμε και σε μέτρια ημέρα μας. Τα μικρά λαθάκια θα τα διορθώσουμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και αυτό είναι σημαντικό». 

Τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στην συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο Νίκος Βαφέας, που πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε την άνοδο, αλλά να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο να χαίρεται ο κόσμος. Εγώ νιώθω καλά γιατί ο προπονητής με εμπιστεύεται και μπορώ και τον βοηθάω».

ΠΗΓΗ: Capitano.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep