Υποδοχή από τη Διοικούσα Επιτροπή

Εξαιρετικό κλίμα στον ΟΦΗ μετά τη νίκη στη Σπάρτη, με τη διοίκηση να μοιράζει συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

[googlead][/googlead]

Από το καλό στο… καλύτερο πηγαίνει τον τελευταίο καιρό ο ΟΦΗ και το κλίμα στους Κρητικούς είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Μετά το τέλος του αγώνα στη Σπάρτη το Σάββατο (17/2), ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της «μελανόλευκης» ΠΑΕ, Γιώργος Αλετράς, βρέθηκε στα αποδυτήρια και συνεχάρη, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες.

Λίγες ώρες αργότερα στην επιστροφή της αποστολής, στο «Νίκος Καζαντζάκης» βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, σε μια κίνηση ουσιαστικά «επιβράβευσης» για τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Κρητικοί έχουν διήμερο και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Τρίτη (20/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Τότε αναμένεται να υπάρξει εκτίμηση της κατάστασης των Βαφέα (αυχένας) και Ποτουρίδη (γόνατο), που αντικαταστάθηκαν στο παιχνίδι στο παιχνίδι με τη Σπάρτη. 

Τέλος με ανακοίνωσή του ο ΟΦΗ ευχαρίστησε τους οπαδούς του για την παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Λακωνίας. Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την μεγάλη συμπαράσταση στην ομάδα, στο παιχνίδι που έγινε στη Σπάρτη, αλλά και για την υποδειγματική τους συμπεριφορά. Ραντεβού την Κυριακή στο γήπεδο μας, κόντρα στον Πανσερραικό, σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για την άνοδο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 03:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep