Στην Πάτρα χωρίς Τσολακίδη, Χότζιτς

Δεν συμπεριλήφθηκαν στη 18αδα του Αιγινιακού για το εκτός έδρας ματς με την Παναχαϊκή ο τραυματίας Τσολακίδης και ο ανέτοιμος Χότζιτς.

[googlead][/googlead]

Υψηλό βαθμό δυσκολίας έχει η εκτός έδρας αποστολή του Αιγινιακού το Σάββατο 17/2 (15:00) κόντρα στη δεύτερη της κατάταξης Παναχαϊκή.

Η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη προέρχεται πάντως από αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (0-0 με Τρίκαλα και Καλλιθέα και νίκη 3-2 επί του Εργοτέλη) και κατάφερε να αναρριχηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην προσπάθεια να εξαντλήσει τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα και στο γήπεδο της Αγυιάς δεν θα συμβάλουν οι Γιάννης Τσολακίδης και Ανέλ Χότζιτς.

Ο πρώτος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο κόουτς δεν ήθελε να πάρει το παραμικρό ρίσκο. Ο Βόσνιος από την άλλη απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής από τη στιγμή που εκδόθηκε το δελτίο του, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος.

Εκτός 18αδας έμειναν και οι Προσκυνητόπουλος, Φουρτζίου, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Βλάχος και Σοφιάνης που εξέτισαν ποινή καρτών.

Την αποστολή που αναχώρησε στις 13:00 απο το Αιγίνιο την Παρασκευή 16/2 και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο έξω από τηνν Πάτρα απαρτίζουν οι Τόλιος, Καραγκιόζης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Πετρούσης, Ζούρκος, Πέριτς, Σοφιάνης, Ταουσάνης, Τοπαλίδης, Ανδρικόπουλος, Πολύζος, Μπιλάλι, Παπαδόπουλος, Γκατσολάρι, Κούστα, Αντωνιάδης.

Να σημειωθεί ότι εκτός έδρας ο Αιγινιακός έχει αποσπάσει βαθμό μόνο στην Καλλιθέα (0-0) πέρα από τη νίκη στα χαρτά επί του Αχαρναϊκού.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep