Δείπνο πριν το ντέρμπι (photos)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δείπνησε λίγες ώρες πριν το ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Επιχείρηση συσπείρωσης στην Αναγέννηση Καρδίτσας λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα. Το βράδυ της Πέμπτης (25/01) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος δείπνησαν στο Κορφοβούνι, με την ΠΑΕ να ενημερώνει σχετικά:

«Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι στα γειτονικά Τρίκαλα, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας δείπνησε παρουσία στην ταβέρνα «Νικόλαος Πλαστήρας» στο Μορφοβούνι. Το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό απόλαυσαν όλοι μαζί λίγες στιγμές χαλάρωσης, καθώς επίσης και το θεσπέσιο φαγητό της ταβέρνας στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα όπου προσφέρεται για την απαραίτητη αποφόρτιση.

Σκοπός ήταν η εκ νέου σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της ομάδας και η συσπείρωση ενόψει ενός αγώνα με ιδιαίτερη σημασία, λίγο πριν ολοκληρωθεί και το πρόγραμμα προετοιμασίας για τη συγκεκριμένη εκτός έδρας αποστολή. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Νικόλαος Πλαστήρας», κ. Ζήσης Νάνος, τον οποίο η ΠΑΕ Αναγέννηση ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία και την προσφορά του δείπνου».

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 22:04

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep