Η απάντηση Γκάμαρη για Πανηλειακό

Ο Γιώργος Γκάμαρης Ο Γιώργος Γκάμαρης

«Αν κατέστρεψα τον Πανηλειακό που έπαιξε στη Β' αντί για το τοπικό, τότε θα... καταστρέψω και τον Παναιγιάλειο» τονίζει μέσω του FL News ο Γιώργος Γκάμαρης.

[googlead][/googlead]

Δυσμενείς κρίσεις για τη θητεία του Γιώργου Γκάμαρη στον Πανηλειακό ακούγονται στο Αίγιο και το FL News επικοινώνησε με τον άνθρωπο που μετέχει στη νέα επιχειρηματική προσπάθεια για τη διάσωση του Παναιγιάλειου.

Η απάντηση σε αυτά που του προσάπτουν συνοψίζεται στο «...αν κατέστρεψα τον Πανηλειακό που έπαιξε στη Β' Εθνική αντί για το τοπικό και τον παρέδωσα μετά σε επενδυτή, τότε θα... καταστρέψω και τον Παναιγιάλειο».

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στο FL News:

«Λένε ότι κατέστρεψα τον Πανηλειακό, ενώ πήρα μία ομάδα που ήταν στη Γ' Εθνική χωρίς παίκτες και ενδεχομένως δεν θα δήλωνε συμμετοχή, ούτε στο τοπικό... Αυτή την ομάδα, λοιπόν, αφού ρύθμισα και χρέη, τη στελέχωσα για τη σεζόν 2013-14 δίχως να γνωρίζω αν θα παίξει στη Γ' ή στη Β'.

Τελικά πήραμε εκείνη τη χρονιά τη θέση της ΑΕΚ στη Football League. Έφερα τον Γκαγκάτση στον Πύργο, κατέβασα τον Δημητρίου, τον Καλιτζάκη και ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με νικηφόρο σερί. Έξι μήνες τη χρηματοδοτούσαμε την ομάδα και μετά την παρέδωσα στον Θανάση Παπαγεωργίου, στον πιο αξιόλογο οικονομικά άνθρωπο της πόλης. Έφερα δηλαδή επενδυτή και έφυγα.

Αν αυτό λέγεται καταστροφή, τότε ναι θα... καταστρέψω και τον Παναιγιάλειο. Τώρα παίρνουμε το ρίσκο να αναλάβουμε μία ομάδα χωρίς να έχει διενεργηθεί ο έλεγχος στα οικονομικά και προχωράμε καλή τη πίστει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep