«Ραντεβού μεταβίβασης»

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση διοίκησης - τεχνικού τιμ - αρχηγών στον Παναιγιάλειο. Deadline το Σάββατο (13/01).

[googlead][/googlead]

Κρίσιμα 24ωρα διανύει ο Παναιγιάλειος σε όλα τα επίπεδα. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είχαν καταστήσει σαφές μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας ότι η υπομονή εξαντλείται και περίμεναν πράξεις από τη διοίκηση. Η Τετάρτη (10/01), μάλιστα, ήταν κομβική δεδομένου ότι εξέπνεε η προθεσμία που είχε δώσει ο τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Πράξεις, βέβαια, την Τετάρτη (10/01) δεν είδαν, αλλά έδωσαν χρόνο στους διοικούντες, οι οποίοι μετέφεραν ότι: «Την Πέμπτη θα γίνει ραντεβού μεταβίβασης των μετοχών στο Αίγιο». Το μπαλάκι, λοιπόν, παραμένει στην ΠΑΕ και έως το Σάββατο (13/01), δηλαδή πριν το ματς με τον ΟΦΗ, θα πρέπει εκτός από τη μεταβίβαση να έχουν γίνει και πληρωμές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στο ραντεβού που προγραμματίστηκε για τις 20:00 ήταν παρόντες οι αρχηγοί, το τεχνικό τιμ και τα μέλη της διοίκησης. Ο Αντώνης Ρέλλας έκανε γνωστό ότι προσπαθεί, προκειμένου να μεταβιβάσει τις μετοχές του και σημείωσε ότι την Πέμπτη (11/01) θα υπάρξει ραντεβού για να αλλάξει χέρι το ποσοστό που έχει στην κατοχή του. Φυσικά, επανέλαβε ότι η υπάρχουσα διοίκηση χρήματα για να προχωρήσει σε πληρωμές δεν έχει.

«Θα ήταν ανέντιμο να μη δώσουμε χρόνο και για την ιστορία του συλλόγου και για να βοηθήσουμε», ανέφεραν μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τους μεταφέρθηκε, άλλωστε, από πλευράς ΠΑΕ η αισιοδοξία πως η μεταβίβαση θα γίνει. Επειδή, όμως από λόγια έχουν χορτάσει, δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν πολύ ακόμα.

Έως το Σάββατο (13/01) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα περιμένουν όχι απλά να έχει ολοκληρωθεί το deal, αλλά και να γίνουν πληρωμές, διαφορετικά ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του μετά την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 00:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep