Με 20άδα για το 4ο διπλό

Η αποστολή του Αρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο και η παράδοση του Δημήτρη Σπανού στο... σπίτι του.

[googlead][/googlead]

Μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα (0-0 με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης») ο Αρης θα διεκδικήσει την 4η εκτός έδρας νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στη φετινή Football League απέναντι στον Παναιγιάλειο την Τετάρτη 20/12 (15:00, WEB TV ΕΡΤ).

Ο Αιγιώτης προπονητής Δημήτρης Σπανός θα προσπαθήσει παράλληλα να διευρύνει την προσωπική παράδοση που τον θέλει να μη χάνει στο... σπίτι του, καθώς μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία κόντρα στην ομάδα της γενέτειρας του συνυπολογίζοντας και 0-1 στο κύπελλο τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο κόουτς του Αρη συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές έχοντας ως μοναδικό πρόβλημα τον Δημητρη Ανάκογλου που εκτιμάται ότι θα επανέλθει στη δράση σε ένα μήνα.

Από κει και πέρα εκτός αποστολής έμειναν οι Νέτο, Τσουμάνης, Μάντζαρης, Λώττας, Κλιγγόπουλος, Καλούδης και Στεφάνοβιτς οι οποίοι δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Στην 20αδα βρίσκεται αντίθετα ο Αντώνης Καπνίδης που ήταν εκτός 18αδας απέναντι στον ΟΦΗ για λόγους τακτικής. Αναλυτικά οι επιλογές του Σπανού: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Μπαργκάν, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Καπνίδης, Ντούνης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep