Χορηγός για 5η χρονιά

Ο Αχαρναϊκός χαιρετίζει τη στήριξη που προσφέρει στην ΠΑΕ ο Ομιλος Ιατρική Διάγνωση.

Για 5η διαδοχική σεζόν συνεχίζουν τη "σύμπλευση" ο Αχαρναϊκός και ο Ομιλος Ιατρική Διάγνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Για μία ακόμη χρόνια, την 5η συνεχόμενη, χαιρετίζουμε τη στήριξη που προσφέρει ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ στην ΠΑΕ Αχαρναϊκός.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, που δραστηριοποιείται για χρόνια στην πόλη μας προσφέροντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες μέσω της πρότυπης διαγνωστικής Μονάδας ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΧΑΡΝΑΙ, είναι και πάλι χορηγός της ομάδας μας.

Ειδικότερα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18 η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ προσέφερε το σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων που χρειάστηκαν οι αθλητές της ομάδας της ΠΑΕ Αχαρναϊκός πριν από την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, και επίσης χορηγικά θα προσφέρει κάθε επιπλέον απεικονιστική εξέταση που τυχόν θα απαιτηθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Πέραν αυτού ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ προσφέρει για τα παιδιά των ακαδημιών μας πακέτο προληπτικών ιατρικών εξετάσεων, έτσι ώστε πέρα από την πραγματική ανάγκη προαγωνιστικού ιατρικού ελέγχου, να μυούνται οι νέοι μας και στην αξία της πρόληψης στην υγεία.

Σε μία περίοδο που περισσότερο απο ποτέ τα σωματεία καλούνται σε πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες να προσφέρουν στους νέους μία διέξοδο άθλησης, υγιούς σκέψης, δυναμισμού και αισιοδοξίας για το μέλλον, η συνδρομή των χορηγών μας έχει ιδιαίτερη αξία.

Η χορηγία του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ αποδεικνύει, το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των φορέων της και την επιμονή στην αθόρυβη και συστηματική υλοποίηση δράσεων προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο για τις οποίες και δημόσια τους ευχαριστούμε".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep