Κίνηση για Βασιλαντωνόπουλο

Η Λαμία επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τη Λαμία, ο Μπάμπης Τεννές παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και οι «κυανόλευκοι» καλούνται να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν. Ένας από τους ποδοσφαιριστές, λοιπόν, που απασχολούν, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ παραχωρήθηκε την περσινή σεζόν δανεικός από την ΑΕΚ στη Βέροια και κατέγραψε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο. Τη σεζόν 2015-16 είχε 3 συμμετοχές με την Ένωση, ενώ προηγουμένως είχε φορέσει τη φανέλα των Απόλλωνα, Παναχαϊκής και Παναιγιαλείου. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν δανεικό από τους «κιτρινόμαυρους».

Σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις, το FL News σας ενημέρωσε πρώτο σχετικά με την επικείμενη αποχώρηση του Ανδρέα Βασιλόγιαννη, αφού θεωρείται απίθανο να γεφυρωθεί η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές. Ο Ανέστης Αναστασιάδης δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στην παραμονή του, ενώ παρελθόν μεταξύ άλλων θα αποτελέσουν οι Τζόκιτς, Κοτσώνης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 01:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep