Με Τεννέ στη Super League!

Ο Μπάμπης Τεννές συμφώνησε και παραμένει στο τιμόνι της Λαμίας στην πρώτη της χρονιά στη Super League.

Με τον Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία θα ριχτεί στη μάχη της Super League η Λαμία. Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/06) με τον ιδιοκτήτη, Πανουργιά Παπαϊωάννου και συμφώνησαν να σχεδιάσουν μαζί τους «κυανόλευκους» ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας της Φθιώτιδας στη μεγάλη κατηγορία.

Το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας βρίσκοταν σε εκκρεμότητα, όμως, τόσο ο Παπαϊωάννου, όσο και ο Τεννές είχαν εκφράσει πρόθεση να συνεργαστούν και την επόμενη χρονιά. Τελικά, στο ραντεβού που έγινε οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και έτσι ο 63χρονος θα βάλει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Ο Τεννές είναι, άλλωστε, ένας από τους πλέον έμπειρους προπονητές στη Super League, αφού έχει εργαστεί 14 σεζόν με 11 διαφορετικές ομάδες. Τελευταία του παρουσία στην Α' Εθνική ήταν την αγωνιστική περίοδο 2013-14 με τον Απόλλωνα, ενώ προηγουμένως είχε δουλέψει στον Παναιτωλικό τον οποίο ανέδειξε πρωταθλητή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχε ο μεγαλομέτοχος κ. Πανουργιάς Παπαιωάννου με τον προπονητή κ. Μπάμπη Τεννέ, αποφασίστηκε από κοινού η συνέχιση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ευχόμαστε στον κ. Μπάμπη Τεννέ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει να επιτελέσει στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE, και να είναι και αυτό αποδοτικό όπως εκείνο της περασμένης χρονιάς στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 13 Ιούνιος 2017 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep