«Να βρει τον δρόμο του»

Ο Στέφανος Βαρούχας τόνισε ότι έγινε καλύτερος άνθρωπος στον ΑΟ Χανιά.

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον ΑΟ Χανιά από τον Στέφανο Βαρούχα. Με ανάρτησή του στο Facebook ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» ευχήθηκε να βρει η ομάδα των Χανίων τον δρόμο της και σημείωσε ότι «εγώ τις πλάτες μου τις χτίζω πάνω στη ζωή μου». Αναλυτικά έγραψε:

«Ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος, οφείλω να ευχαριστήσω εκείνους που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στον ιστορικό Α.Ο. Χανιά. Σε εκείνους που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν στα δύσκολα, σε εκείνους που με βοήθησαν να εξελιχθώ αλλά και καταλάβω πολλά. Υπήρξε μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους συναθλητές μου τους οποίους και ευχαριστώ θερμά που περάσαμε την... καθημερινότητα του Α.Ο. Χανιά τόσες ώρες μαζί.

Αφήνω τη δυνατή σχέση και το μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Α.Ο. Χανιά τελευταία. Η επικοινωνία μαζί τους ήταν κάτι το διαφορετικό, κάτι το αληθινό, κάτι το πολύ όμορφο. Από αυτούς ένιωσα όλο αυτό το διάστημα αγάπη και πολύ μεγάλη συμπαράσταση, μέσα στις τόσες δυσκολίες που αντιμετώπισα.

Η παρακαταθήκη που κρατάω ως άνθρωπος, κατά την άποψή μου δεν είναι ούτε η επιτυχία να σώσουμε την ομάδα, αλλά το γεγονός ότι δημιούργησα έναν ακόμη καλύτερο Στέφανο. Εύχομαι ειλικρινά στον Α.Ο. Χανιά να βρει το δρόμο του... γιατί στον “ιστορικό”, αξίζουν τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν δίπλα μου. ΚΑΙ κάτι ακόμα εγώ τις πλάτες μου τις χτίζω πάνω στη ζωή μου... δεν τις έχω έτοιμες και με σπρώχνουν άλλοι για να προχωρήσω.

Καλό καλοκαίρι,
Βαρούχας Στέφανος».

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 23:15

1 comment

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 21:58 Comment Link

    γεια σου Μάγκα και παικταρά,τελικά τις προσφυγές τις κάνουν αυτοί που δεν ακούμπησαν την μπάλλα φέτος,εσύ ,οπώς ο Φουρλάνος ο Σταματής κ.α δεν θα πέσετε στο επίπεδο της δεικδίκησης λίγων χιλιάρικων και ας σώσατε την ομάδα αγωνιστικά τουλάχιστον,και τι δικκρίκηση από μια αομάδα που δεν ξέρουμε αν συμετάσχει του χρόνου στη Β Εθνική,να είστε καλά,καλή συνέχεια στην καριέρα σας,και οι Χανιώτες δεν ξεχνουν,κάποτε θα τα αναταποδώσουν

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep