Πρώτος στόχος ο Βασιλόγιαννης!

Κύριο μέλημα της Λαμίας να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη.

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε εφέτος στη Λαμία ήταν ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άνοδο των Φθιωτών στη Super League. Στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΣ ο 25χρονος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ είναι πρώτος σκόρερ με 12 τέρματα.

Το συμβόλαιο του Βασιλόγιαννη εκπνέει με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και θεωρείται βέβαιο ότι η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε επαφές μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους. Αυτό είναι το κύριο μέλημα των ανθρώπων της Λαμίας, με δεδομένο μάλιστα ότι με τις εμφανίσεις του ο εξτρέμ από την Αχαΐα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Ο Βασιλόγιαννης ξεκίνησε να παίζει στον Ολυμπιακό, στην ακαδημία του, ενώ ακολούθησε ο Εθνικός Περαιώς στη Β' Εθνική, ο Απόλλων Λεμεσού στην Κύπρο, η Γλυφάδα στη Γ' Εθνική, η Κέρκυρα στη Super League, ο ΑΟ Χανιά στη Β' Εθνική, αλλά και ο Ερμής Αραδίππου στην Κύπρο το 2015-2016. Στη Λαμία είχε αγωνιστεί ξανά το 2014-2015 (19 συμμετοχές, 3 γκολ).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 23 Μάιος 2017 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep