«Όλη η Λαμία πέτυχε την άνοδο»

Στους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας στάθηκε ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Περηφάνεια και χαρά είναι τα συναισθήματα που βιώνουν όλοι στη Λαμία μετά την εξασφάλιση και μαθηματικά της ιστορικής ανόδου στη Super League. Αυτό σημείωσε και στο «ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ» ο πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων», Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που κάταφερε να πετύχει μία τόσο σπουδαία επιτυχία με την ομάδα της Λαμίας.

«Είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι όλοι εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα. Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν και είναι μια μεγάλη στιγμή ιστορική που γράφτηκε με χρυσά γράμματα», είπε αρχικά ο 26χρονος μέσος, που συμπλήρωσε: «Παρακολούθησα το παιχνίδι από την τηλεόραση (σ.σ. λόγω τιμωρίας), ωστόσο είναι διαφορετικά όταν το παρακολουθείς από την τηλεόραση από το να βρίσκεσαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνεις αυτό που ξέρεις. Είχα εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, σε όλη την ομάδα και τέλος καλό, όλα καλά. Τα παιδιά έκαναν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και πήραν τον βαθμό που μας έκανε να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Σε ερώτηση για το τι  ήταν αυτό που χάρισε την άνοδο είπε: «Θεωρώ ότι είναι αρκετά τα πράγματα που συνέβαλαν στην άνοδο. Καταρχάς το κλίμα, η οργάνωση που υπάρχει, οι νίκες που έγιναν, οι παίκτες που βοήθησαν στην ομάδα, το προπονητικό τιμ, ο πρόεδρος εννοείται από τη μεριά του για όλη αυτή τη στήριξη που υπάρχει και έχει δώσει στην ομάδα και πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο κόσμος, που έχει στηρίξει κι αυτός από τη μεριά του την ομάδα σε κάθε αγωνιστική και γεμίζει το γήπεδο, όπως έκανε φέτος πάρα πολλές φορές. Είναι πράγματα, λεπτομέρεις που βοηθάνε και δίνουν ώθηση να πάει η ομάδα προς τον στόχο της».

Στη συνέχεια είπε για τον «πόλεμο» που δέχθηκε η Λαμία: «Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Πήγαν να δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις, ωστόσο εμείς κάναμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο, δεν δώσαμε βάση σε αυτά τα πράγματα. Θέλαμε να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, κάτι που κάναμε και ξεπεράσαμε τα προβλήματα».

Έπειτα σχολίασε για την άνοδο: «Σίγουρα είναι μεγάλη στιγμή. Η ομάδα ζει μια πολύ μεγάλη και ιστορική στιγμή. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι πρέπει να ευχαριστηθούμε τα πανηγύρια όλοι μαζί μέσα στην ομάδα, με τον κόσμο, να ευχαριστηθούμε ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μας και από την επόμενη ημέρα θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε τι μπορεί να γίνει. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να αγωνιστώ με την ομάδα της Λαμίας γιατί ήμουν και πιο παλιά εδώ, ωστόσο αυτό δεν μπόρεσα να το ολοκληρώσω με την ομάδα. Φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά και είμαι πάρα πολύ περήφανος που το κατάφερα και έδωσα χαρά στον κόσμο που είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα.

Κλείνοντας, τόνισε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλοι οι παίκτες, όλοι μέσα στην ομάδα. Το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι περηφάνεια και χαρά για όλο αυτό που έχουμε πετύχει. Δεν το πετύχαμε μόνο εμείς που βρισκόμαστε μέσα στην ομάδα, είναι κάτι που πέτυχε όλη η Λαμία και όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2017 16:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep