Selfie παραμονής

Ο Παναιγιάλειος αν και με μειωμένο μπάτζετ πλησίασε ήδη την περσινή συγκομιδή βαθμών.

Τη... σωτήρια συγκομιδή των 38 πόντων έφτασε ο Παναιγιάλειος και μπορεί πλέον να καταστρώσει πλάνο για την επόμενη σεζόν. Η δυναμική της «μαύρης θύελλας» την υποχρεώνει να κοιτάξει πιο ψηλά την προσεχή σεζόν, όμως με δεδομένο το κατά πολύ μειωμένο μπάτζετ φέτος, η επίτευξη του στόχου τρεις στροφές πριν το φινάλε είναι επιτυχία αναμφίβολα.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Κισσαμικό οι «μελανόλευκοι» πανηγύρισαν την παραμονή στην κατηγορία και, μάλιστα, στα αποδυτήρια βγήκε η καθιερωμένη selfie με τους ποδοσφαιριστές να γιορτάζουν το αίσιο τέλος που έδωσαν στη σεζόν.

selaig

Όπως φαίνεται και στο διάγραμμα του FL News, ο Παναιγιάλειος από τη 15η αγωνιστική κυμάνθηκε μεταξύ 8ης και 10ης θέσης. Μάλιστα μετά τη νίκη σε βάρος του Κισσαμικού εκτόξευσε τη διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού στους 10 πόντους και πλέον δίνεται η δυνατότητα χρησιμοποίησης νεαρών στα εναπομείναντα παιχνίδια. Πέρυσι μετά την 31η αγωνιστική είχε 38 πόντους και τερμάτισε με 41 στο πρωτάθλημα.

aigio17

Σημειώνεται ότι στο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής ο Ηλίας Τσιλιγκίρης συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στη Football League, ενώ παράλληλα έφτασε τις 10 ασίστ. Σε ό,τι αφορά στον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη λόγω υποχρεώσεων που έχει στο πλαίσιο του σεμιναρίου προπονητικής. Η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται την Τετάρτη (24/05).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2017 11:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep