Προπόνηση στο «Γεντί Κουλέ»

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του σημαντικού αγώνα του Σαββάτου (13/05, 17:00) απέναντι στον Άρη, για την 30η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Μπορεί η ομάδα του Ηρακλείου να μην «καίγεται» βαθμολογικά, καθώς η υπόθεση άνοδος θεωρείται εξαιρετικά απίθανη, δεδομένης της βαθμολογικής διαφοράς από τις πρώτες δύο θέσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστεί αδιάφορη απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς ο ΟΦΗ και θέλει να διατηρήσει των τελευταίων οκτώ αγωνιστικών (έξι νίκες δύο ισοπαλίες), αλλά θέλει παράλληλα να αποδείξει πως κακώς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και πως ανήκει ψηλότερα.

Στον αγωνιστικό τομέα, τα νέα είναι ευχάριστα για τον Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, πλην του εγχειρισμένου Φαζού. Όσον αφορά τις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, τόσο αυτή της Πέμπτης (11/05), όσο και αυτή της Παρασκευής (12/05) θα διεξαχθούν στο «Γεντί Κουλέ», ενώ μετά το πέρας και της τελευταίας, ο τεχνικός του ΟΦΗ θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς κόντρα στον Άρη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 11 Μάιος 2017 13:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep