«Όλοι στο γήπεδο»

  • Written by Κώστας Λάππας
  • Published in ΛΑΜΙΑ
  • 0 comments

Η Λαμία, σύμφωνα με τον Γιώργο Κόλτση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του Άρη στις Σέρρες, την τύχη την κρατά στα χέρια της.

Δίκαιη νίκη που φέρνει και πολύ καλή ψυχολογία ενόψει των ντέρμπι χαρακτήρισε αυτή στο Μενίδι ο Γιώργος Κόλτσης. Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της Λαμίας κάλεσε άπαντες στο γήπεδο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, τον οποίο όπως είπε περιμένει όλος ο νομός της Φθιώτιδας. Το FL News έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη σπουδαία νίκη απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα με δύσκολη έδρα και κακό αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε μία δίκαιη νίκη που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο και μαζί πολύ καλή ψυχολογία την οποία θέλαμε να έχουμε πριν τα ντέρμπι.

Το Σάββατο έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας που όλος ο νομός Φθιώτιδας και η πόλη της Λαμίας ζει και αναπνέει γι' αυτό. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο να μας στηρίξουν για να κάνουμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Άρη, την τύχη την έχουμε στα χέρια μας και τίποτα δεν αλλάζει. Κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα».

Ο σκόρερ, Αλέξανδρος Καραγιάννης ανέφερε:

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Πετύχαμε μια πολύ δύσκολη νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και πήραμε μία δίκαιη νίκη. Σημασία δεν έχει ποιος σκοράρει. Σήμερα με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και έκανα εγώ τα γκολ. Άλλες φορές είναι ο Βασιλόγιαννης, ο Ντουρμισάι, σήμερα εγώ.

Έχουμε μία δύσκολη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Θα παρακαλούσα να έρθει όλος ο φίλαθλος κόσμος στο γήπεδο να μας στηρίξει, γιατί είναι ένας σημαντικός αγώνας. Η νίκη θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε για άνοδο».

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep