Πολλά τα προβλήματα στον Άρη

Κάρτες και τραυματισμοί «καίνε» τους «κιτρινόμαυρους», ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Ανεβάζει στροφές ο Μπαργκάν

Ο Άρης ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αγροτικού Αστέρα και μπαίνει… φορτσάτος στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με στόχο να καλύψει το χάντικαπ των έξι πόντων που τον χωρίζει, αυτή τη στιγμή, από την δεύτερη Λαμία.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν από το στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων», καθώς ο Νίκος Κωστένογλου «πονοκεφαλιάζει» τόσο με τις με τις κάρτες, όσο και με τους τραυματισμούς που «καίνε» την ομάδα του.

Ειδικά οι κίτρινες κάρτες, απειλούν να… εξοντώσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μπούρμπος και Ταυλαρίδης έχουν να εκτίσουν ακόμα μία αγωνιστική, ενώ στο όριο βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα οι Τζανακάκης και Τάτος έχουν φτάσει τις εννέα κίτρινες κάρτες και αν δεχτούν ακόμα μία, θα αναγκαστούν να λείψουν από δύο παιχνίδια! Στο όριο βρίσκονται και οι Παυλίδης, Πιτου Γκαρσία, Μιλούνοβιτς και Σόουζα, που έχουν τρεις κίτρινες κάρτες και με την επόμενη τιμωρούνται αυτόματα με ποινή μίας αγωνιστικής.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς, ο Ανάκογλου, ως γνωστόν, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ στα «πιτς» βρίσκονται και οι Τσουμάνης και Μπαργκάν.  Αναφορικά με τον δεύτερο, ο 28χρονος εξτρέμ μπαίνει σιγά – σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων, με στόχο να προλάβει τον «τελικό» της 13ης Μαΐου, απέναντι στον ΟΦΗ, στο «Γεντί Κουλέ», αν και οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης διατηρούν κάποιες μικρές ελπίδες να είναι έτοιμος και για το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι, απέναντι στον Αχαρναϊκό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 13:55

2 comments

  • ΘΕΜΙΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
    ΘΕΜΙΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 14:52 Comment Link

    MHN ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΙ ΕΚΕΙ , ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ Ο.Φ.Η.ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΔΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο Ο.Φ.Η. ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΥΠΟΘΕΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

  • ΠΟΛΥΖΟΘΟΔΩΡΟΣ ΠΕΡ.
    ΠΟΛΥΖΟΘΟΔΩΡΟΣ ΠΕΡ. Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 14:29 Comment Link

    ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΡΤΩΝ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ "ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ" ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΜΙΚΟ "ΚΤΥΠΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ". ΠΑΛΙΑ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΔΕΞΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ" [ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΩ ΑΡΑΓΕ; ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ;]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep