«Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε»

Τι δήλωσε ο βοηθός προπονητή της Λαμίας Γιώργος Κόλτσης, αλλά και ο Φιορίν Ντουρμισάι

Ο βοηθός προπονητή της Λαμίας, Γιώργος Κόλτσης, ήταν αυτός που μίλησε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα απέναντι στον Παναιγιάλειο, με τον συνεργάτη του Μπάμπη Τεννέ να τονίζει πως η νίκη της ομάδας του ήταν δύσκολη, αλλά καθόλα δίκαιη.

Αναλυτικά:

«Άλλοι πολύτιμοι βαθμοί για την ομάδα μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε. Κάθε νίκη που πετυχαίνουμε μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο. Όσον αφορά το παιχνίδι κανένα παιχνίδι πριν την έναρξή του είναι δύσκολο και φάνηκε στη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδας ήταν καλύτερη και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία με επιθετικές συνεργασίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε λίγο χώρο στον αντίπαλο.

Ο πρωταθλητισμός έτσι είναι υπάρχει πίεση. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Η πίεση του πρωταθλητισμού αυτά έχει και το σκορ όταν είναι ανοιχτό ακόμα για μας να μας αγχώσει. Κάθε παιχνίδι που περνάει δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθος. Το παιχνίδι που έρχεται τη Μ. Τετάρτη εκτός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα είναι ένα δύσκολο πραγματικά. Είναι μια δύσκολη ομάδα. Από σήμερα δεν μπορούμε να χαρούμε ούτε μια ώρα τη νίκη επί του Παναιγιάλειου μιας και από σήμερα στρέφεται η προσοχή στο επόμενο παιχνίδι. Ο Παπαργυρίου θα είναι στη διάθεση του προπονητή ενώ ο Τζόκιτς δύσκολα».

Τους ποδοσφαιριστές της Λαμίας εκπροσώπησε ο Φιορίν Ντουρμισάι, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να δίνει το σύνθημα ενόψει του επόμενου αγώνα, απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ενάντια στον Παναιγιάλειο. Βάλαμε πρώτοι γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα δεν ήμασταν τυχεροί. Κρατάμε τη νίκη και στρέφουμε το βλέμμα μας στο ματς με τον Αγροτκό Αστέρα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep