«Ενωμένοι για την άνοδο»

Μπροστά κοιτάει η Λαμία που διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι.

Την απαραίτητη ηρεμία παρά την ήττα (1-0) από τα Τρίκαλα έχει η Λαμία για να πανηγυρίσει στο τέλος την άνοδο σύμφωνα με τον Γιώργο Κόλτση. Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, η οποία έχει στα τελευταία παιχνίδια μόνο θετικά αποτελέσματα και καλή ψυχολογία και απο τη στιγμή που έφυγε το άγχος του πρωταθλητισμού παίζουν πιο απελευθερωμένα. Το γνωρίζαμε αυτό, αλλά δυστυχώς δεν ξεκίνησε για μας καλά το ματς καθώς απο το 2ο λεπτό βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό λειτούργησε θετικά για τον αντίπαλο. Εμείς προσπαθήσαμε πάρα πολύ σήμερα να βάλουμε την μπάλα κάτω, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα σε ενα παιχνίδι άτυχο για την ομάδα μας. Απο ό,τι με πληροφόρησαν ήταν πέναλτι στην φάση του Βασιλόγιαννη. Τελείωσε αυτό. Δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα.

Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας. Η τύχη είναι στα χέρια μας και όπως έχουμε κάνει, είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο. Μπορεί να μην είχαμε πολλές τελικές, αλλά πιέσαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο. Αν ήμασταν λίγο πιο ήρεμοι στην τελική πάσα η υπεροχή μας θα είχε μετουσιωθεί σε γκολ.

Νομίζω το αποτέλεσμα στην Ελευσίνα ήταν άτυχο και συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορούμε συνέχεια να κερδίζουμε. Είμαστε καλά και τα παιδιά είναι ενωμένα για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο. Το +8 ήταν για τους άλλους. Δεν κοιτάμε τη διαφορά με τις ομάδες οι οποίες είναι απο πίσω. Όλες οι ομάδες έχουν δύσκολα παιχνίδια. Αν δεν προσέξεις, μπορείς να την πατήσεις με οποιοδήποτε αντίπαλο».

Ο Λευτέρης Ματσούκας ανέφερε:

«Σίγουρα το σημερινό παιχνίδι ήταν ντέρμπι ανάμεσα σε 2 ομάδες με ποιοτικό ρόστερ. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ τόσο νωρίς επηρεάζεσαι λίγο. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν τόσο κακοί, πλαγιοκοπήσαμε, αλλά δεν μας βγήκε σε γκολ και η ομάδα των Τρικάλων είναι πάρα πολύ καλή. Είμαστε μέσα στον στόχο μας, συνεχίζουμε».

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 18:49

2 comments

  • Γιαννης
    Γιαννης Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 22:47 Comment Link

    Πρέπει να ειναι πολυ τρελοί στην Λαμία για να διαμαρτύρονται για την ήττα στα Τρίκαλα.
    Ο διαιτητής έκανε δυο λάθη,ένα πέναλτυ που δεν έδωσε στα Τρίκαλα και ένα στη Λαμία.

  • Ριζος
    Ριζος Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 21:06 Comment Link

    Τη στιγμή που ο τενε έβαλε το ομο να παιζει πιο πισω χάθηκε η ασφαλια η δυναμη και η επιθεση στο κέντρο.
    Ο αντίπαλος περνά το κεντρο και δημιουργοί φάσεις.
    Σε λίγο θα τον βρούμε μέσα στα δίχτυα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep