«Αδικαιολόγητη κωλυσιεργία»

Ο Πάρης Ατλαμάζογλου θα δώσει το «παρών» στο ραντεβού της Τρίτης (21/03) με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Για μία ακόμα φορά ο Πάρης Ατλαμάζογλου εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο Άρης θα κερδίσει την ένσταση κατά της Λαμίας για την υπόθεση με τη συμμετοχή του Ντουρμισάι.

Ο εκ των νομικών εκπροσώπων των «κίτρινων» μίλησε στον «Arena fm» για τη συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη (21/03) μαζί με τους ανθρώπους του ΟΦΗ στο γραφείο του Υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, και τόνισε πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου είχε ελλιπή πληροφόρηση για το θέμα γι’ αυτό και προσκομίστηκαν πλέον νέα έγγραφα. Σημείωσε παράλληλα πως υπάρχει «αδικαιολόγητη κωλυσιεργία στην υπόθεση».

«Αύριο στις 7 θα υπάρχει συνάντηση δική μας και του ΟΦΗ με τον Υφυπουργό. Πάντως ο κύριος Σιμιτζόγλου φάνηκε ότι είχε ελλιπή πληροφόρηση από τη Λίγκα. Προσκομίστηκαν πλέον νέα έγγραφα στον κύριο Σιμιτζόγλου. Υπάρχει πάντως αδικαιολόγητη κωλυσιεργία στην υπόθεση.

Ο Ντουρμισάι έχει ελληνική ταυτότητα, δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το αν μπορεί να παίζει ως Έλληνας στο πρωτάθλημα. Ο παίκτης παίζει στην Εθνική Αλβανίας. Άρα, δε θεωρείται Έλληνας. Είναι σαφές το θέμα. Επίσης το πειθαρχικό δίκαιο δε λέει πουθενά ότι πρέπει η καταγγελία να μπει στο ντουλάπι.

Ο Άρης θα δικαιωθεί στην ένσταση. Υπάρχει δεδικασμένο Απόλλωνα  με Πανελευσινιακό και Καλαμαριάς με Δόξα Δράμας. Δε θέλω να μιλάω για παρασκήνιο, αλλά για προσκήνιο. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην εξεταστεί. Είναι νόμιμο δικαίωμά μας και του ΟΦΗ να εξεταστεί η υπόθεση», ήταν τα λόγια του Ατλαμάζογλου.

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 12:56

1 comment

  • ΧΑΜΗΛΕΩΝ ΕΦΡΑΙΜ
    ΧΑΜΗΛΕΩΝ ΕΦΡΑΙΜ Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 14:21 Comment Link

    ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΣΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ Κ.Α.Π. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠ΄ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο Κ.Α.Π.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep