«Θα είναι σκάνδαλο μεγατόνων»

Ο Πάρης Ατλαμάζογλου υποστήριξε ότι το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο οφείλει να εξετάσει τις καταγγελίες των ΟΦΗ, Άρη.

Άγνοια για την απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου να τοποθετήσει στο αρχείο τις καταγγελίες των ΟΦΗ, Άρη δήλωσε ο Πάρης Ατλαμάζογλου. Ο εκ των νομικών της ΠΑΕ Άρης σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 υποστήριξε ότι ανεξαρτήτως του τί έκανε ο Σιμιτζόγλου, το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League είναι υποχρεωμένο να συζητήσει την υπόθεση του αγώνα Λαμία - Σπάρτη.

«Η πειθαρχική επιτροπή οφείλει να ασχοληθεί, διαφορετικά θα πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ατλαμάζογλου και συνέχισε: «Άλλο ο αθλητικός εισαγγελέας και άλλο η πειθαρχική επιτροπή. Η γνώμη του δεν είναι προϋπόθεση». Εκτός αυτού υποστήριξε ότι το διαβιβαστικό έγγραφο της Stoiximan.gr Football League προς τον Σιμιτζόγλου πρωτοκολλήθηκε, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, χάθηκε και ως εκ τούτου οι δύο ΠΑΕ δεν μπόρεσαν να ενημερωθούν για το περιεχόμενό του!

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 14:03

1 comment

  • ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΑΡΚΑΓΙΩΡΓΟΣ
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΑΡΚΑΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 15:18 Comment Link

    ;Eλεος πια. Ειλικρινά ακόμη και σήμερα, εξακολουθούν κάποιοι εννοειται νομικοί σύμβουλοι, να λένε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε; Διαβάσανε την προκήρυξη του Κ.Α.Π και της FOOTBALL LEAGUE τη φετεινή; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Γιατί εάν δεν τη μελετήσανε και όχι απλά δεν τη διαβάσανε, δεν πρέπει να εκφέρουν τέτοιες απόψεις, γιατί εκτίθενται, αφού η προκύρηξη στον Κ.Α.Π.ο οποίος είναι ό,τι το Σύνταγμα του ποδοσφαίρου, είναι σαφής και σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση με όσα ίσχυαν πέρυσι και φυσικά όσα θέλουν να ελπίζουν και να ισχυρίζονται, οι "ειδικοί" φέτος. Γι αυτό οι ομάδες που εκπροσωπούν οι κύριοι αυτοί, να μάθουν να κερδίζουν τους αγώνες τους στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά και μάλιστα όταν αυτά [χαρτιά-΄'αρθρα είναι σαφή]. Μια επισταμένη μελέτη, θα τους πείσει ΄΄ολους αυτούς τους άγνωρους, εκτός κι άν ????? υπάρχει τόση δυσκολία στη σκέψη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep