Με Ρότσα στις Σέρρες

Στην αποστολή της Λαμίας μπήκε για πρώτη φορά ο Βραζιλιάνος μέσος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (16/02, 15:00 ΕΡΤ2) κόντρα στον Πανσερραϊκό. Η ομάδα της Φθιώτιδας, που πήρε ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Πανθρακικό και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, θα κυνηγήσει μόνο το «τρίποντο» για να πατήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Μπάμπης Τεννές θα έχει στη διάθεσή του και τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και μπήκε στην αποστολή, ενώ για πρώτη φορά ανάμεσα στους «εκλεκτούς» βρίσκεται και ο Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα. Από την άλλη στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου για το εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής δεν βρίσκονται για αγωνιστικούς λόγους οι Βορύλλας, Πεταυράκης, Ποζατζίδης και Φερφελής.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσέναμο, Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Όμο, Αυγενικού, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Αναστασιάδης, Ματσούκας, Μπλάζιτς, Κοτσώνης, Χριστοφιλέας, Τσούκαλος, Βαλιός, Μπουλούλης, Ρότσα, Τζόκιτς.

Last modified onΠέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 13:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep