Ξεκουράζει βασικούς η Λαμία

Στην αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο οι Ματσούκας, Χριστοφιλέας.

Στο Περιστέρι δοκιμάζεται την Τετάρτη (01/02, 17:15) η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας μετά το 2-2 με τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» καλείται να εξαντλήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για πρόκριση στα προημιτελικά, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού όλων βρίσκεται το προσεχές ντέρμπι με τον Άρη. Αυτός είναι και ο λόγος που ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές απέκλεισε από την αποστολή αρκετούς βασικούς.

Οι Σπυρόπουλος, Όμο, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βασιλόγιαννης και Μπλάζιτς δεν μπήκαν στην αποστολή, ενώ όπως σας ενημέρωσε τη Δευτέρα (30/01) το FL News, βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι νεοαποκτηθέντες Ματσούκας, Χριστοφιλέας. Εκτός έμειναν ακόμα οι Βορύλλας, Αντωνόπουλος, Παπανικολάου.

Η αποστολή: Τσέναμο, Πίτκας, Παπαργυρίου, Αυγενικού, Καραγιάννης, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Ματσούκας, Μανιάς, Ποζατζίδης, Πατσαρούχας, Κοτσώνης, Χριστοφιλέας, Τσούκαλος, Βαλιός, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Φερφελής.

Last modified onΤρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 15:13

2 comments

  • SERAFEIM N.
    SERAFEIM N. Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 16:42 Comment Link

    ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝAVAGIO APOKTISIS TOY KAPETANOY THS TELEFTEAS STIGMHS, APOKTHSEI TON PAMPLO BITI THS VERIAS POY EINAI ANAPLIROMATIKOS TOY KAPETANOY, TOTE PISTEVO POS DESSAME TO GAIDOYRI GIA SIGOYRIA, APO TO MAROYLI

  • ΒΑΓΓΕΛΗΣ Π.
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ Π. Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 15:28 Comment Link

    TON KSENO EPITHETIKO, POTE EXOYN SKOPO NA TON PAROYN; MHPOS STIS 32/1 Η ΤΗΝ 30/2;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep