Στροφή σε Γκαρσία ο Άρης

Κερδίσει έδαφος ο Ουρουγουανός στόπερ, αλλά πρέπει να μείνει ελεύθερος για να μετακομίσει στο «Κ. Βικελίδης». Στη λίστα ακόμα Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Ταυλαρίδης.

Το όνομα του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι σβήστηκε από τη λίστα των ανθρώπων του Άρη μετά την μεταγραφή του Αργεντινού αμυντικού στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι «κίτρινοι» είχαν καταθέσει ικανοποιητική πρόταση στον 34χρονο πρώην άσο των Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή, που έλυσε την Παρασκευή (20/1) το συμβόλαιό του με τον «Γηραιό», ωστόσο εκείνος προτίμησε να μετακομίσει στην Αθήνα. Έτσι, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται πλέον ο Εμιλιάνο Γκαρσία, ο Ουρουγουανός αμυντικός της Ράμπλα Τζούνιος.

Ο 27χρονος είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο και επομένως για να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος. Προς το παρόν πάντως ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Από εκεί και πέρα, εξετάζονται επίσης και οι περιπτώσεις των Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, του Μαυρουδή Μπουγαΐδη του Πανθρακικού, ενώ δεν αποκλείεται οι «κίτρινοι» να επανέλθουν για τον Στάθη Ταυλαρίδη, που έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να μείνει ελεύθερος.

Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» περιμένει την απόφαση της εκδίκασης και εφόσον η απόφαση βγήκε άμεσα, τότε οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Last modified onΣάββατο, 21 Ιανουάριος 2017 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep