«Αξιοπρεπή πορεία»

Ούτε την Πέμπτη (12/01) κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού.

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανθρακικού για το εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Χανιά. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο για προπόνηση λόγω του χιονιά, αλλά όπως σημείωσε ο Παναγιώτης Πετρούσης ευελπιστούν αυτό να γίνει την Παρασκευή (13/01). Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του Πανθρακικού δήλωσε στο «Metropolis 95,5»:

«Χθες οι καιρικές συνθήκες ήταν τραγικές. Δεν κάναμε προπόνηση, μόνο γυμναστήριο. Δε νομίζω να έχουμε αναβολή στην Ξάνθη, γιατί έχει λιώσει το χιόνι. Το γήπεδο χρειάζεται φροντίδα, πρέπει να το σκουπίσουν».

Για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων. Πιστεύω ότι Απολλών Σμύρνης, Λαμία, Άρης, Αγροτικός Αστέρας θα παλέψουν για την άνοδο».

Για το εάν θεωρεί δεδομένο ότι ο Άρης θα ανέβει: «Δεδομένο δεν μπορείς να το θεωρήσεις. Όλα παίζονται μέσα στο γήπεδο. Βλέπω ότι δυσκολεύεται σε κάποια παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι μια καλή ομάδα, θα ανέβουν. Ίσως και η Λαμία».

Για τον Πανθρακικό: «Είμαστε μια νέα και καλή ομάδα. Έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλη βελτίωση. Είμαστε καλύτεροι από την αρχή της σεζόν. Είμαστε νέα παιδια, έχουμε δίψα για διάκριση και πιστεύω να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία».

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep