«Ο Ρομπέρ δεν ήθελε...»

Ο Κώστας Βασιλακάκης τόνισε ότι ο Μπερτράν Ρομπέρ δεν ήθελε να προσφέρει στον Πανθρακικό.

Για την ανατροπή του Πανθρακικού απέναντι στην Καλλιθέα και την αποχώρηση του Μπερτράν Ρομπέρ μίλησε ο Κώστας Βασιλακάκης. Όπως εξήγησε, ο Γάλλος δεν ήθελε να προσφέρει και ήταν δώρον άδωρον να βρίσκεται στο ρόστερ. Αναλυτικά είπε:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική. Η νίκη μας ήταν δίκαιη πέρα για πέρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Τρέξαμε, με καθαρό μυαλό, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήθηκαν αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι αντιδράσαμε.

Η ισοφάριση ήρθε γρήγορα και από εκεί και μετά ελέγχαμε το παιχνίδι χωρίς να κάνει ο αντίπαλος τη μεγάλη φάση. Αντίθετα εμείς είχαμε αρκετές τελικές και δύο τρεις φορές που βγήκαμε στην αντεπίθεση θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το ματς. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Τους είχαμε ανάγκη για να ξεφύγουμε στη βαθμολογία. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Βλέπω ότι στα παιδιά υπάρχει μεγάλη διάθεση και θέληση και σαν άτομα και σαν ομάδα και πιστεύω ότι μέρα με την ημέρα θα είμαστε καλύτεροι».

Μεταγραφές θα γίνουν;

«Κάναμε μία συζήτηση. Ίσως γίνουν μία, δύο προσθήκες, θα το δούμε».

Για τον Ρομπέρ:

«Είναι ένας καλός παίκτης, αλλά από τη στιγμή που ζήτησε να φύγει από την ομάδα... Η ομάδα δεν έφερε αντίρρηση. Παίκτης που δεν ήθελε να προσφέρει εδώ, είναι δώρον άδωρο να βρίσκεται σε εμάς. Εμείς θέλουμε παιδιά να έχουν διάθεση, όρεξη, να θέλουν να διακριθούν. Μπορεί να έχουμε νέα παιδιά, αλλά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και να καταξιωθούν στον ποδοσφαιρικό χάρτη και να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τις χαμένες ευκαιρίες και αν υπήρχε άγχος:

«Όλα παίζουν ρόλο. Το ευχάριστο είναι ότι φτάνουμε στο γκολ. Είναι θέμα αποφασιστικότητας και προσωπικότητας να βρεθείς εκεί. Να κοιτάξουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για να μην δυσκολεύουμε τα πράγματα. Το ευχάριστο είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες. Κάποια στιγμή, μπαίνοντας και τα γκολ θα έρθει και η αυτοπεποίθηση που χρειάζεται».

Για τη συνέχεια:

«Παίζουμε με μία καλή ομάδα, τον Παναιγιάλειο. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε καλά όλοι. Πάμε να παλέψουμε και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

Ο σκόρερ, Κώστας Πλέγας είπε:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και όλη την ομάδα για την πολύ σημαντική νίκη που πετύχαμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Προερχόμασταν από ήττα στο γήπεδό μας, την οποία θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε πολύ και μόνος σκοπός ήταν η νίκη.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί αυτή η ομάδα έχει ψυχή. Είμαστε παιδιά που θέλαμε πολύ να γυρίσουμε το παιχνίδι και το καταφέραμε. Συνεχίζουμε για ό,τι καλύτερο στην πορεία».

Για τα γκολ που σημείωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάθε ποδοσφαιριστής που σημειώνει δύο γκολ είναι πολύ καλό γι' αυτόν, αλλά ήταν μία ομαδική δουλειά. Όλη η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο. Αφιερώνω το γκολ στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και σε όλη την ομάδα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep