«Μεγαλώνει η πίεση για Σφακιανάκη»

Άμεσα λύσεις στα προβλήματα της Football League περιμένει απο τον Στέλιο Σφακιανάκη ο Γιάννης Νιώπας

Στο σημείο μηδέν παραμένει η Football League, με τον Γιάννη Νιώπα να περιμένει πράξεις και ενέργειες από τον Στέλιο Σφακιανάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού παραβρέθηκε στο ΔΣ της Δευτέρας (11/10), όπου και πάλι δεν βρέθηκε λύση για την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Metrosport», ο Νιώπας επισήμανε πως ο πρόεδρος της Football League πρέπει να δείξει άμεσα έργο.

«Πρέπει να γίνουν περισσότερα από τον κ. Σφακιανάκη. Η πίεση μεγαλώνει εξάλλου προς το πρόσωπο του. Υπάρχει δυσαρέσκεια. Εμείς ως Αιγινιακός τον στηρίξαμε για να βγει πρόεδρος. Τον πιστεύαμε και τον πιστεύουμε ακόμη. Στην αρχή ψηφίσαμε υπέρ του για την προεδρία, αλλά κάποτε πρέπει να δούμε τι γίνεται.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Ούτε τηλεοπτική κάλυψη, ούτε χορηγοί. Είμαστε στο σημείο μηδέν. Οπως και τον Ιούλιο. Κοντεύουμε στα μέσα Οκτώβρη και δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω ότι στο τέλος θα πράξει αυτά, που είχε υποσχεθεί. Πιστεύουμε στις δυνατότητες του», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep