Διαλέγουν επιθετικό

Ανάμεσα στον Σάσα Καϊκούτ και έναν επιθετικό από την Κένυα που θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να διαλέξει για την γραμμή κρούσης της Λαμίας ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Τεννές. Ανάμεσα στον Σάσα Καϊκούτ και έναν επιθετικό από την Κένυα που θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να διαλέξει για την γραμμή κρούσης της Λαμίας ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Τεννές.

Στην Λαμία περιμένουν την άφιξη ενός ποδοσφαιριστή από την Κένυα ώστε να διαλέξουν ανάμεσα σε εκείνον και τον Σάσα Καϊκούτ.

Ανάμεσα σε δύο επιθετικούς βρίσκεται η Λαμία, αφού αναμένεται να διαλέξει ανάμεσα σε έναν επιθετικό από την Κένυα που αναμένεται το βράδυ της Κυριακής (31/7) για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας και τον Σάσα Καϊκούτ που έχει παραστάσεις από την χώρα μας.

Ο 32χρονος επιθετικός από την Βοσνία έχει αγωνιστεί με την Κέρκυρα και την Βέροια στην Super League και σίγουρα μπορεί να έχει καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Οι συστάσεις για τον επιθετικό από την Κένυα, πάντως, είναι αρκετά καλές και φυσικά αυτό θα το διαπιστώσει ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Τεννές στις ημέρες που θα μείνει για να δοκιμαστεί.

 

Last modified onΚυριακή, 31 Ιούλιος 2016 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep