«Ενασχόληση πρώην»

Ο Γιώργος Βούρβαχης αναφέρθηκε στη διοικητική αβεβαιότητα του ΑΟ Χανιά.

Τοποθέτηση για την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΟ Χανιά έκανε ο Γιώργος Βούρβαχης. Με δήλωσή του στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων εξέφρασε τον προβληματισμό του, όμως τόνισε ότι η πληροφόρηση που έχει είναι ότι θα ασχοληθεί με την ομάδα κάποιος πρώην παράγοντας των «κυανόλευκων». Με τον τρόπο αυτό «φωτογράφησε» τον Νίκο Κατσιγιάννη, αλλά από το περιβάλλον του τελευταίου προκύπτει πως, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Η δήλωση του Βούρβαχη στα «Χανιώτικα Νέα»:

«Ο ΑΟ Χανιά είναι μία περίεργη ιστορία. Κάθε καλοκαίρι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, αν εξαιρεθούν ένα-δύο ενδιάμεσα. Τώρα, βλέπουμε ξαφνικά εκεί που η ομάδα σώθηκε κάνοντας έναν τιτάνιο αγώνα πώς δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση, όλοι γύρισαν την πλάτη, έφυγαν. Πραγματικά είναι μία πολύ λυπηρή κατάσταση για ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο ΑΟ Χανιά, με την ιστορία του ΑΟ Χανιά να μην μπορεί να βρει τον δρόμο του για να πάει μπροστά.

Τώρα, αν θ' ακούσεις, άλλα θα σου λέει ο ένας, άλλα επιχειρήματα ο άλλος, ο καθένας το παίρνει από τη μεριά του. Νομίζω ότι αυτοί που πραγματικά αγαπούν τον ΑΟ Χανιά πρέπει να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα αυτό, να βρουν τους κατάλληλους ανθρώπους που, τουλάχιστον με τις πληροφορίες που έχω, κάποιος θα έρθει να ασχοληθεί τώρα, ο οποίος έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν και πιστεύω ότι όλα θα μπουν σε ένα καλό δρόμο. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που περνάει αυτή την ιστορία ο ΑΟ Χανιά και να μπει στον σωστό δρόμο και να πάει εκεί που ανήκει».

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούλιος 2016 21:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep