Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προφυλάσσει Σουλτανίδη

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης απέκλεισε από την αποστολή για το ματς με την Καλλιθέα τον Νίκο Σουλτανίδη.

Χωρίς τον τιμωρημένο Φάμπιο Μπαλού και τον Νίκο Σουλτανίδη, ο οποίος δεν αποθεραπεύτηκε πλήρως αναχώρησε την Πέμπτη (22/03) για την Αθήνα η αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (23/03) με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να αγωνιστεί.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Σικαλιάς, Κοντογουλίδης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Λιαπάκης, Μπέλιτς, Μουνάφο, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Χλωρός και Πόνσε.

Ο Γιάννης Χρήστου συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Τον ίδιο αριθμό καρτών συμπλήρωσε και ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης και δεν θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Τέλος ο Χρήστος Μίνγκας θα απουσιάσει από τους αγώνες με Αγροτικό Αστέρα και Φωκικό.

 

Last modified onΠέμπτη, 22 Μάρτιος 2012 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep