«Βάση για το επόμενο»

Σημάδια βελτίωσης είδε ο Κώστας Γεωργιάδης απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Μόνο το γκολ έλειπε από τον Αγροτικό Αστέρα στο ματς με τον Πανσερραϊκό όπως δήλωσε ο Κώστας Γεωργιάδης. Αναλυτικά ανέφερε μετά το 0-0 στον Εύοσμο:

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να βλέπει αυτή την εικόνα. Τους ποδοσφαιριστές του γεμάτους ενέργεια και πλαγιοκοπήσεις, με κατοχή και με πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακόμα πιο χαρούμενο, όμως κάνει έναν προπονητή το τρίποντο. Έπρεπε να σκοράρουμε και αυτό είναι το μόνο που μας έλειπε. Έγινε τεράστια προσπάθεια σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και είχαμε τις ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ.

Ο αντίπαλος ήρθε να πάρει τον πόντο με σωστό τρόπο και καλή αμυντική διάταξη. Ζητάω από τους παίκτες μου ισορροπία στα συναισθήματα και πολύ δουλειά επειδή βλέπω ότι είναι στενοχωρημένοι. Η εικόνα μας ήταν βελτιωμένη. Και αυτή η βελτίωση πρέπει να αποτελέσει βάση για το επόμενο ματς. Να βελτιωθούμε στην τελική πάσα και το σκοράρισμα. Όταν φτάνεις απέναντι στον αντίπαλο που έχει αμυντική διάθεση τόσες πολλές φορές, είναι σημαντικό».

Για το στοιχείο που έλειπε:
«Πέρα από τη δουλειά που γίνεται για το γκολ θεωρώ ότι πρέπει να είναι και ψυχολογικό. Αν ο Διαμαντόπουλος σκοράρει, όπως στην ευκαιρία που έχασε από το ένα μέτρο, θα αλλάξει και η ψυχολογία και θα βλέπουμε διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας, αλλά θα αλλάξει αυτό».

O Κώστας Μπάρμπας ανέφερε:
«Κάναμε καλό παιχνίδι, όπως το σχεδιάσαμε. Είχαμε την υπεροχή, αλλά δεν σημειώσαμε το γκολ που θα μας έλυνε τα πόδια. Η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε στάδιο βελτίωσης. Εκεί θα χτίσουμε. Δουλεύουμε καθημερινά, παίρνουμε κατευθύνσεις και αν ακολουθούμε πιστά το πλάνο θα πετύχουμε πολλά. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι αγωνίστηκαν».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 21 Φεβρουάριος 2016 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep