«Αξίζει Super League η ΑΕΛ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους «βυσσινί» ο αμυντικός της Ελλάς Βερόνα, Βαγγέλης Μόρας

Πολύ σωστή χαρακτήρισε την δουλειά που γίνεται στην ΑΕΛ ο Βαγγέλης Μόρας επισημαίνοντας πως η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στη Super League.

Με αφορμή την εκδήλωση του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού σωματείου «Save Moras» ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα «Ελευθερία» τονίζοντας αρχικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που γέμισε το "Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο" και η αλήθεια ήταν ότι το χαρήκαμε παρότι περιμέναμε από τους Λαρισαίους να δείξουν την ευαισθησία τους. Η προσπάθειά μας έχει αγκαλιασθεί απ’ όλους και αυτό ήταν το σημαντικότερο μήνυμα και πλέον υπάρχει ευαισθητοποίηση αλλά και ενημέρωση γι’ αυτή την ενέργειά μας. Μάλιστα στους άμεσους στόχους μας είναι να επεκταθούμε σε όλη στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και ήδη υπάρχει αυτή η προσπάθεια και στην Ιταλία που τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο. Στόχος είναι να σωθούν ανθρώπινες ζωές και αυτό επιδιώκουμε».

Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται ως ιεραπόστολος, απάντησε: «Όχι, απλά αισθάνομαι σαν άνθρωπος που πήρε ένα μάθημα ζωής από τον χαμό του αδελφού του και αν δεν σου τύχει δεν μπορείς να το καταλάβεις. Από τότε άλλαξε η ζωή μου και οι προτεραιότητές της. Θέλω να κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να γίνει ο κόσμος δωρητής μυελού των οστών. Είναι τόσο εύκολο, είναι τόσο σύντομο και σώζει πολλές ανθρώπινες ζωές. Αυτό θέλω να καταλάβουν όλοι».

Σχετικά με την ΑΕΛ επεσήμανε: «Με μεγάλη χαρά βλέπω ότι είναι στην πρώτη θέση και αυτό που ζητάω είναι υπομονή από τον κόσμο να στηρίξει τη διοίκηση και τον προπονητή που δουλεύει πολύ σωστά για να έχει την ομάδα πρώτη. Εύχομαι ειλικρινά να γυρίσει στη Super League γιατί το αξίζει».

Κληθείς να σχολιάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε: «Κάθε χρόνο και χειρότερο... Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες και φυσιολογικό είναι να ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά για να βελτιωθεί το πρωτάθλημα θα πρέπει να ανέβουν και οι άλλες ομάδες. Αν δεν γίνει αυτό τότε θα έχουμε κάθε χρόνο χειρότερο το πρωτάθλημα και θα τελειώνει όπως και φέτος πολύ νωρίς».

Όσο για τις διαφορές με την Ιταλία υπογράμμισε: «Το πρώτο είναι ότι ένας ποδοσφαιριστής εκεί δεν ασχολείται με το θέμα των πληρωμών αφού όλα γίνονται στην ώρα τους. Τα γήπεδα μπορεί και εκεί να είναι "γερασμένα" αλλά στις ομάδες υπάρχει οργάνωση καλύτερη, όχι σε άριστο επίπεδο, αλλά πολύ καλύτερη. Ακόμα δεν υπάρχει βία με εξαίρεση μεμονωμένα επεισόδια που τα περισσότερα συμβαίνουν εκτός γηπέδου. Κάτι φυσιολογικό θα έλεγα αφού οι Ιταλοί είναι όπως και εμείς θερμόαιμοι».

Αναφορικά με τον νέο τεχνικό της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε, σημείωσε: «Στη εθνική υπάρχει μια άρρωστη κατάσταση και θα φανεί τον Μάρτιο κατά πόσο θα βελτιωθεί...».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις σκέψεις του για το μέλλον καθώς το συμβόλαιό του με την Βερόνα λήγει, δήλωσε: «Θα σας πω κάτι παράξενο αλλά αληθινό , δεν σκέφτομαι τίποτα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να σωθεί η Βερόνα με την οποία έχω αναπτύξει σχέσεις "οικογενειακές" και μετά θα δω το θέμα του συμβολαίου μου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep