«Αυστηρή η αποβολή»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε ότι παράπονο δεν είχε από τη διαιτησία.

Έπειτα από την ισοπαλία (1-1) της Λαμίας στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε ότι δεν είχε παράπονο από τη διαιτησία, αν και χαρακτήρισε αυστηρή την αποβολή του Λεάντρο.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε το παιχνίδι, ειδικά μετά την αποβολή, έδειξαν χαρακτήρα και στο τέλος αδικήθηκαν που δεν πήραν τη νίκη. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και υπομονή και εμείς δουλέψαμε σε αυτό. Είχα πει να έχουμε υπομονή και θα πάρουμε κάτι, αλλά δεν έγινε παρά το γκολ που βάλαμε και τη φάση με το πέναλτι που είχαμε.

Δεν έχω παράπονα από τη διαιτησία, αν και στην αποβολή του παίκτη μας ήταν αυστηρή απόφαση. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Εργοτέλη, μια ομάδα στην οποία γίνεται καλή δουλειά, προσπαθήσαμε, αλλά έχουμε τη στεναχώρια που ήρθε το γκολ σε μια στιγμή αδράνειας μας.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ευχαριστημένος. Έχουμε δρόμο όμως εμπρός μας και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να γίνει η ομάδα όπως πρέπει. Συγχαρητήρια και για τον Βέλιτς για τη δουλειά που κάνει στον Εργοτέλη. Η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη και εμείς θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε την ομάδα που έχουμε στο μυαλό μας».

Εκ μέρους των παικτών της Λαμίας, ο Κώστας Τσαμούρης είπε: «Ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια καλή ομάδα. Προηγηθήκαμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι, θα μπορούσαμε να είχαμε και δεύτερο γκολ με το πέναλτι που χάσαμε, αλλά συνεχίσαμε και παραμείναμε συγκεντρωμένοι παρότι το χάσαμε. Μπορούσαμε και ένα ακόμα γκολ, ενώ ο διαιτητής μας αδίκησε στη φάση της κόκκινης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μας πίεσε αλλά αντέξαμε, στο 87’ όμως ο αντίπαλος μας ισοφάρισε. Συγχαίρω τους συμπαίκτες μου, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και να βλέπουμε διαφορετικά τη συνέχεια. Με τον Βαζάκα πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Πηγή: sporfm.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Οκτώβριος 2015 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep