Τριάρα ΑΕΛ με Οικονόμο

Η ΑΕΛ έβγαλε διάθεση και νίκησε 3-0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Με νίκη συνδύασε η ΑΕΛ το πρώτο φιλικό που έδωσε μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Οι «βυσσινί» κάτω από το βλέμμα του Αλέξη Κούγια επικράτησαν 3-0 του Οικονόμου Τσαριτσάνης εκτός έδρας και έβγαλαν διάθεση και όρεξη παρά την κόπωση από τις προπονήσεις. Καλά στάθηκε, βέβαια, και ο αντίπαλος.

Το σκορ για την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς άνοιξε ο Ουρτάδο στο 43' μετά από ατομική προσπάθεια και ενώ στο 20' και το 44' ο Τσιμπάμπα έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να βρει δίχτυα. Ο Ξενοδόχοφ στο δεύτερο ημίχρονο έσωσε την εστία του σε δύο περιπτώσεις και σε προσπάθειες του Καραγιάννη, με τον Οικονόμο να έχει δοκάρι στο 70' με τον Καραβασίλη. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ακόμα δύο τέρματα. Στο 78' ο Ροβίθης μετά από σέντρα του Καπού και στο 90' ο Μαρουκάκης διαμόρφωσαν το 3-0.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαγεωργίου, Πούτας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Σενκάι, Τόλιος, Μπαλής, Κωστόπουλος, Αγρόδημος, Καραγκούνης. Έπαιξαν και οι: Νούσιας, Καψιώχας, Καραβασίλης, Πρίφτης, Καραγιάννης, Βούζας, Δημητρέλης, Τσάτσος.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Χάμος, Αναστασόπουλος, Πάτο, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο, Τσιμπάμπα. Έπαιξαν και οι: Ξενοδόχοφ, Μπανούσης, Καπός, Μονιάκης, Ροβίθης, Μαρουκάκης, Χοτζάλι, Μασούρας, Κομεσίδης, Οικονομόπουλος.

Πηγή: athleticlarissa.gr

Last modified onΠαρασκευή, 14 Αύγουστος 2015 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep