Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τρεις με τέσσερις προσθήκες»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε ότι ο Πιερικός θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο Ο Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε ότι ο Πιερικός θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στο flnews.gr για τα μεταγραφικά του Πιερικού.

Τα μεταγραφικά ζητήματα αποτελούν προτεραιότητα για τον Πιερικό, καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας θεωρεί επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας εν όψει της συνέχειας.

Ο πρόεδρος της μακεδονικής ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στο flnews.gr για τις κινήσεις που θα γίνουν στον συγκεκριμένο τομέα, λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον προπονητή. Έχει κάνει τις εισηγήσεις του και ξεδιαλύνουμε τη λίστα που μας έδωσε ώστε να πάρουμε αποφάσεις για τις ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσουμε. Εκτιμώ ότι θα γίνουν τρεις με τέσσερις προσθήκες ποδοσφαιριστών. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη».

Ερωτηθείς για τη λύση της συνεργασίας με τον Μπόγιαν Ντόικιτς, επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ του flnews.gr, σημειώνοντας: «Ήταν απόφαση της διοίκησης και το συζητήσαμε μαζί του. Προχωρήσαμε στη λύση του συμβολαίου του, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο ίδιος. Πρόκειται για καλό παίκτη και καλό χαρακτήρα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του».

Last modified onΣάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep