Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ερμιονίδα με ντόπιους παίκτες»

Ο Ιωσήφ Μερτύρης μίλησε για την ακαδημία της Ένωσης Ερμιονίδας. Τι είπε ο Νικηφόρος Κάκογλου.

Oι ενημερωτικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Κρανίδι και στην Ερμιόνη το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου, σχετικά με την έναρξη των τμημάτων υποδομής της ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ολοκληρώθηκαν. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιωσήφ Μερτύρης, μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες της ΠΑΕ, αλλά και για τη συνάντηση με τους γονείς των μικρών παικτών του συλλόγου.
Η δήλωση του Ιωσήφ Μερτύρη έχει ως εξής: «Συζητήσαμε με τους γονείς των παιδιών που θα στελεχώσουν τις ακαδημίες της Ερμιόνης για τον φετινό τρόπο οργάνωσης των τμημάτων υποδομής. Φέτος με την συμμετοχή μας στην Fotball League, αποφασίσαμε να ανεβάσουμε και το επίπεδο των ακαδημιών μας και να έχουμε υπό την δική μας ευθύνη την άθληση των νέων αθλητών. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι προπονήσεις. Για εμάς τα τμήματα υποδομής επιτελούν ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο, γιατί στρέφουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό.
Το όνειρό μας είναι να στελεχώσουμε την ομάδα μας από ντόπια παιδιά προερχόμενα από τα σπλάχνα της. Ο νέος τεχνικός διευθυντής, ο κ. Νικηφόρος Κάκογλου, είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO, που είναι το ανώτερο δίπλωμα που μπορεί να έχει ένας προπονητής και είμαι σίγουρος ότι θα έχει μια αγαστή συνεργασία με τον Κώστα Λαφιώτη και τον Στρατή Δεστέ, ώστε τα τμήματα υποδομής να λειτουργήσουν κάτω από άκρως επαγγελματικά πρότυπα».
Από την πλευρά του ο Νικηφόρος Κάκογλου σχολίασε: «Ο στόχος μας είναι μελλοντικά στα επόμενα χρόνια, με σωστό προγραμματισμό, να προωθηθούν παιδιά από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα. Βέβαια το έργο μας δεν είναι μόνο να παράγει ποδοσφαιριστές, αλλά και κοινωνικό. Για να υλοποιήσουμε αυτό το πλάνο απαιτείται πολλή δουλειά. Υπόσχομαι στο φίλαθλο κοινό της Ερμιονίδας, ότι θα εργαστούμε από κοινού με του Κώστα Λαφιώτη και Στρατή Δεστέ, για να μάθουμε στα παιδιά σύγχρονο ποδόσφαιρο. Με χρόνο υπομονή και διάθεση από πλευράς των νέων ποδοσφαιριστών θα ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες όχι μόνο των φιλάθλων αλλά της Διοίκησης και των γονιών αυτών των παιδιών».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Σεπτέμβριος 2014 00:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep