Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλει δουλειά ο Παναιτωλικός

Η ομάδα του Αγρινίου γνώρισε φιλική ήττα (3-1) από τον Αρη.

 

Χάρη στην καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου οι Θεσσαλονικείς έκαμψαν την αντίσταση των «κυανοκίτρινων» σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν σχήματα και πρόσωπα κάνοντας πολλές αλλαγές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Μόλις στο 7’ ο Καστίγιο άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, ενώ στο 24’ ο Φατί σε μια προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με ανάποδο ψαλιδάκι βρήκε τον Αναστασιάδη. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Ρότσα, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, καθώς οι Σάκης Τσιώλης και Μπάμπης Τεννές έκαναν πολλές αλλαγές. Το 1-1 έδειχνε πως θα είναι το τελικό σκορ, όμως στο 84’ ο Αγγελούδης έκανε το 2-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τόχα πέτυχε με πέναλτι το 3-1.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης (90’ Καράδαης), Βανγκέλι (56’ Κασναφέρης), Μίσελ (77’ Αγτζίδης), Λαζαρίδης (69’ Παπαζαχαρίας), Κοτσώνης (46’ Γιαννίτσης), Φατί (78’ Αγγελούδης) , Νέτο (56’ Σακάτα), Καστίγιο (78’ Γιαννιώτας) Γιαννιώτας), Καπετάνος (Τόχα 46’), Σολτάνι (63’ Κανούλας), Τσέζαρεκ (63’ Οικονομόπουλος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο (46’ Μπαμπανιώτης), Ρότσα(74’ Κούσης), Γκόλιας (63’ Σαμαράς), Αναστασιάδης ( 46’ Κουτρομάνος), Γούσας, Μουμίν(46’ Δέντσας), Θεοδωρίδης(46’ σαραγόσα), Μπουμάλ(69’ Μεταξούλης), Καμαρά (46’ Καραμαλίκης), Παλαιολόγος (46’ Πασάς), Εντζεγκουέλε (87’ Αναστασιάδης)

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep