Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Μηνυτήρια αναφορά από Παναιγιάλειο

Η θέση του προέδρου του Παναιγιαλείου, Αντώνη Ρέλλα, στο Δ.Σ. της Football League και η μηνυτήρια αναφορά.


Ο Αντώνης Ρέλλας βρέθηκε στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής και υποστήριξε πως από τη στιγμή που τα έγγραφα που είχε προσκομίσει ο Φωστήρας ήταν νόμιμα, ο Παναιγιάλειος δεν μπορούσε να μπλοκάρει την επικύρωση  της βαθμολογίας ούτε την κλήρωση των play off.
Ο Ρέλλας σχολίασε στο flnews.gr: «Δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα. Είχαμε κάθε έννομο συμφέρον να το κυνηγήσουμε. Εφόσον όλα τα έγγραφα που προσκόμισε ο Φωστήρας ήταν νόμιμα και εναρμονισμένα με τον ΚΑΠ, δεν είχαμε κανένα λόγο να μπλοκάρουμε την επικύρωση ούτε την κλήρωση των play off. Ευχηθήκαμε καλή επιτυχία σε όλους. Από εκεί και πέρα, εμείς περιμένουμε την έρευνα από τη μηνυτήρια αναφορά».
Πλέον, η ομάδα του Αιγίου περιμένει την έρευνα που θα προκύψει από τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον αθλητικό Εισαγγελέα και η οποία θα συσχετιστεί με την ήδη υπάρχουσα έρευνα για τις ενημερότητες των άλλων ομάδων. Σε περίπτωση που προκύψει ότι υπήρξε τελικά πρόβλημα με τις ενημερότητες, τότε θα ακολουθήσουν αγωγές για διαφυγόντα κέρδη για τις παραλείψεις που έγιναν. Να σημειωθεί ότι ο νομικός εκπρόσωπος του Παναιγιαλείου, Κίμων Ευαγγελάτος, συναντήθηκε σήμερα (3/04) με τον αθλητικό Εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση. Συνομίλησαν, ενώ ο κ. Λακαφώσης υπογράμμισε στον Ευαγγελάτο ότι η υπόθεση διερευνάται και είναι σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση του Παναιγιαλείου:

«H «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, υπεύθυνου για αθλητικά ζητήματα, βάσει της οποίας ζητά: 1) Να διερευνηθεί, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική «Δίκη» της περασμένης Δευτέρας, εάν η φορολογική ενημερότητα που εκδόθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2013 από το «ΤΑΠ Φωστήρα» είναι πλαστή και 2) Εάν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις για έκδοση φορολογικής ενημερότητας τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η μηνυτήρια αναφορά θα κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ, τη Football Leugue και το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, ενώ με αίτημα της η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» θα ζητήσει από τον αρμόδιο Αθλητικό Εισαγγελέα να διευκρινίσει τα ανωτέρω πριν την έναρξη των αγώνων play – off».

Last modified onΠέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 15:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep