Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Όλα υπέρ μας αν...»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου δίνει το στίγμα του για το ματς με τη Νίκη. Πολλές οι απουσίες.

Ο Βατανιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, τα προβλήματα απουσιών, ωστόσο, δεν εγκαταλείπουν τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου. Ο Λαζαρίδης υπέστη φλεγμονή στην Αχίλλειο πτέρνα και κόπηκε από την αποστολή, ενώ το ίδιο ισχύει για τους τραυματίες Βασιλειάδη, Τροΐρη, Νταντάμη και Γιαπιτζή, καθώς και για τον τιμωρημένο Μίλιτς. Ο Ποτουρίδης μπορεί να μπήκε στους 21, που θα αναχωρήσουν αυθημερόν για τον Βόλο, αλλά ανέβασε υψηλό πυρετό και θα προφυλαχθεί.
Μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς ο Παπαβασιλείου είπε στο www.flnews.gr: «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πρωταρχικός στόχος είναι μέσα από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μου να δείξουμε τη θετική εικόνα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας πλήρη κατοχή μπάλας. Να δημιουργήσουμε οργανωμένες επιθέσεις, προκειμένου να έχουμε ελπίδες να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε όλοι, ωστόσο, ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά αν τηρήσουμε όλα αυτά που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, τότε όλα θα είναι υπέρ μας».
Η αποστολή: Μπαμπαΐτης, Κουδουνάς, Γιαλαμίδης, Λαγδάρης, Στούμπος, Γατσώρης, Κολαξίδης, Ποτουρίδης, Γιαξής, Μπουζούκης, Καραματσούκης, Φουλίδης, Γιαννούλης, Βουτσιάς, Εμμανουήλ, Ζανέτας, Έμβουε, Νεμπόισα, Λίλιτς, Αλεξίου, Μελισσόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 22 Μάρτιος 2014 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep