Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κοντά στην υπέρβαση»

Ο Μουράτ Σεροπιάν τόνισε πως το άγχος μεγαλώνει τώρα που τα Χανιά κατακτούν την υπέρβαση που τους φέρνει στην διαδικασία των play off.

"Ο στόχος μας μπορεί να μην ήταν η τετράδα, αλλά αυτά τα δείχνει το γήπεδο. Είμαστε μια ομάδα που έχει δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και έχει προσπαθήσει πολύ μέσα στο γήπεδο"

Στον κακό αγωνιστικό χώρο και στην προσπάθεια που έχει γίνει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια στάθηκε ο τεχνικός του ΑΟΧ, Μουράτ Σεροπιάν μετά το τέλος του αγώνα με τη Γλυφάδα (1-0). Αναλυτικά δήλωσε:

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι με πολύ άγχος σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν βοηθούσε και με μια ομάδα που έδωσε μεγάλη σημασία στην άμυνά της. Εμείς διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, που φυσικά είναι πολύ καθοριστικό για εμάς. Απομένουν δύο ακόμη ματς που θα δώσουμε το καλύτερο μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τους βαθμούς και τη συμμετοχή μας στα play off».

Γιατί μετά το 1-0 οι παίκτες έχασαν τον ρυθμό τους και υπήρξαν φωνές από τον πάγκο;

«Τα παιδιά είναι πολύ λογικό να έχουν άγχος, έχουν κάνει την υπέρβαση που δεν περίμενε κανείς και δεν την πίστευε. Δεν ξεκινήσαμε με αυτό τον στόχο και βρισκόμαστε από την αρχή στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και τώρα είμαστε στο τέλος της προσπάθειας αυτής, με αποτέλεσμα να γίνεται μεγαλύτερη η πίεση για την επίτευξη του στόχου που είναι κοντά».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Λιονέλ Πότσι:

«Αγωνιστήκαμε με έναν αντίπαλο που μας περίμενε στην περιοχή του και καταφέραμε να σημειώσουμε το γκολ και να πάρουμε το προβάδισμα που κρατήσαμε. Ο στόχος μας μπορεί να μην ήταν η τετράδα, αλλά αυτά τα δείχνει το γήπεδο. Είμαστε μια ομάδα που έχει δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και έχει προσπαθήσει πολύ μέσα στο γήπεδο».

Last modified onΣάββατο, 15 Μάρτιος 2014 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep