Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τσιφλίκι κανενός ο Παναιγιάλειος»

Επιθυμία της διοίκησης του Παναιγιάλειου είναι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Νίκος Κουρμπανάς.

Μετά τη δήλωση παραίτησης του Νίκου Κουρμπανά, η διοίκηση του Παναιγιάλειου μέσω του προέδρου Αντώνη Ρέλλα βγήκε μπροστά και εξέφρασε την πρόθεση να παραμείνει στο πόστο του ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Ρέλλας δήλωσε: «Καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά και καλό κουράγιο στις δύσκολες ημέρες που περνάμε. Ξέρετε ότι δεν μου αρέσουν τα μικρόφωνα, όμως θέλω να επισημάνω δύο πράγματα. Συμφωνώ με τον Νίκο Κουρμπανά ότι ο χρόνος θα δείξει για την προσφορά του στην ομάδα, όμως η αχαριστία είναι μεγάλο αδίκημα. Κάποιοι, ελάχιστοι, οδήγησαν την κατάσταση εδώ.

Εγώ και οι υπόλοιπη διοίκηση θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό να μεταπείσουμε τον κόουτς, διότι θέλουμε να μείνει στην ομάδα. Κάποιοι, ελάχιστοι, πρέπει να κατανοήσουν ότι ο Παναιγιάλειος δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Οσοι όμως το πιστεύουν θα το δουν πολύ σύντομα. Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή και να είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα κινηθεί με αξιοπρέπεια.

Να καταλάβουν κάποιοι ότι η σχέση και η εκτίμηση μεταξύ εμένα και του κόουτς είναι αμοιβαία. Δεν με κρατάει από πουθενά και δεν τον κρατάω από πουθενά. Για μένα υπάρχει μία βαθιά φιλία, διότι είχαμε έντιμη σχέση. Κάνουν λάθος όσοι θεωρούν την ομάδα τσιφλίκι τους. Ο Παναιγιάλειος είναι πάνω απ’ όλα και όλους».

Πηγή: aigialeiaspor

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 23:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep