Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Για νέα αρχή»

Ο Βασίλης Μπαξεβάνος πιστεύει στην παραμονή της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον στόχο της παραμονής μίλησε στον Arena Fm ο Βασίλης Μπαξεβάνος. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Πέλλας είπε αρχικά για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου: «Ήμασταν άτυχοι και μας ακυρώθηκε γκολ. Είναι κρίμα να κάνεις μια τόσο καλή προσπάθεια και τελικά να μην παίρνεις τίποτα. Έτσι είναι, όμως το ποδόσφαιρο και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τον στόχο της παραμονής: ««Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε φέτος. Η θέση που έχουμε τώρα είναι πλασματική και το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό για να κάνουμε μια νέα αρχή».

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Τα προβλήματα είναι τεράστια, αλλά και εμείς κάνουμε μεγάλη υπομονή ελπίζοντας ότι θα στρώσουν τα πράγματα. Είμαστε μια νεανική ομάδα και πραγματικά κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Για το πρωτάθλημα: «Για το πρωτάθλημα: «Η Κέρκυρα είναι αυτή που έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και θεωρώ ότι είναι ένα κλικ πάνω από τους υπόλοιπους. Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα, δείχνει ότι βελτιώνονται τα πράγματα με τις διαδοχικές νίκες που έκανε και λογικά θα είναι και αυτός ένα από τα φαβορί».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 01:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep