Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έτοιμος για την πρόκληση

Ο Ηρακλής Ψαχνών μετρά αντίστροφα για το ιστορικό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Την πρώτη του παρουσία στη φάση των «16» του Κυπέλλου θα καταγράψει ο Ηρακλής Ψαχνών την Πέμπτη (05/12, 20:00) στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 3ης φάσης και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν με στόχο μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Οι δύο ομάδες, βέβαια, θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε επίσημο ματς, αν και μετρούν ήδη δύο φιλικά παιχνίδια, πέρυσι και φέτος το καλοκαίρι.

Ο τεχνικός, Θωμάς Γράφας δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Φρανκ Οχάντζα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (05/12) για την Αθήνα θα συμπεριληφθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως και οι Πατσατζόγλου, Φοντακάρο που είναι αμφίβολοι.

Σημειώνεται ότι οι οπαδοί του Ηρακλή Ψαχνών θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6 (10 ευρώ). Λίγη ώρα μετά την άφιξη του πούλμαν της ομάδας της Εύβοιας θα αφιχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου πούλμαν με τις ακαδημίες του Ηρακλή, ενώ το «παρών» θα δώσει σύσσωμη και η διοίκηση.

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2013 13:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep