Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιβεβαιώση από Νιώπα

Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας επιβεβαιώσε ότι συνεχίζει με τον Κώστα Νικολαΐδη.

 

Το flnews.gr σας ενημέρωσε πρώτο για την απόφαση της διοίκησης του Αιγινιακού να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κώστα Νικολαΐδη και το απόγευμα ο Γιάννης Νιώπας επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του Αιγινίου συνεχίζει με υπηρεσιακό. Ο χρηματοδότης της ΠΑΕ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ανέφερε:

«Θα στρώσουν τα πράγματα. Αν και συμβαίνουν παράξενα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα ήθελα να προχωρήσω σε αυτό. Για το μικρό χωριό με τους 5000 κατοίκους πάντως το να ακολουθούν 300-400 στα εκτός έδρας πάντα, είναι επιτυχία. Θεωρούμε ότι το ροστερ είναι καλό. Θα δούμε από εδώ και πέρα. Με τον Χατζάρα ήμασταν και θα παραμείνουμε πολύ καλοί φίλοι. Συνέβησαν πάρα πολλά από τα παράξενα που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά ούτε μαλώσαμε ούτε θα μαλώσουμε».

Για την «προπονητολογία»:

«Χθες άκουσα ότι κλείσαμε τον Δερμιτζάκη. Ευτυχώς διατηρούμε ένα καλό όνομα στην πιάτσα. Έχουμε δεχθεί πολλά τηλέφωνα και μας τιμά αλλά δεν βιαζόμαστε. Θεωρώ τον Γιώργο ένα μεγάλο προπονητή αλλά θέλω να δω τι γίνεται με τον Κώστα Νικολαϊδη. Καταρχήν ως υπηρεσιακό προπονητή και θα δούμε πως θα πάει στα πρώτα παιχνίδια. Ο Νικολαΐδης κάθεται σίγουρα στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν. Δεν θα βιαστούμε σίγουρα. Δεν θέλουμε να βιαστούμε. Θα καθίσουμε εμείς οι τέσσερις-πέντε που κουμαντάρουμε την ομάδα για να εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο. Και θα ζυγίσουμε κάθε κίνηση πάρα, πάρα πολύ καλά».

Για τον αγώνα Κυπέλλου:

«Θα δώσουμε αρκετή βάση στο Κύπελλο. Μετά το καλό αποτέλεσμα στα Γιάννινα. Πιστεύω θα δείξουμε καλό πρόσωπο. Εκτός έδρας φέραμε 0-0. Αν νικήσουμε τον ΠΑΣ πάμε στους 16. Μεγάλη υπόθεση».

Για τον κόσμο της τοπικής κοινωνίας:

«Ήδη η περιοχή έχει ξυπνήσει. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο. Πάμε και σε άλλα μεγαλύτερα γήπεδα αλλά είναι 300 άτομα. Καλύτερα να έχει 1000 και να είναι γεμάτο. Έρχονται οικογένειες, γυναίκες παιδιά. Δεν βρίζουν το χαιρόμαστε. Δεν θεωρούμαστε «καυτή» έδρα αλλά είναι ένα μικρό στολίδι για την περιοχή. Προσπαθούμε να κάνουμε μία ομάδα καλή, αν μας το επιτρέψουν με αυτά τα περίεργα που γίνονται».

Για τους στόχους του Αιγινιακού:

«Δεν το συζητάμε για σωτηρία. Αν δει κάποιος το ροστερ είναι εκτός πραγματικότητας η λέξη σωτηρία. Είναι κουραστικό όμως κάποιος να προσπαθεί να κάνει κάτι στην Ελλάδα. Είναι σαν να παίρνεις φόρα και να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο. Δηλαδή σαν να ανοίγεις το κεφάλι σου. Ελάτε μία μέρα στο γήπεδο. Δεν μπαίνω ποτέ στο τρυπάκι των διαιτητών αλλά γίνονται πολλά».

Και πρόσθεσε ξανά για τον κόσμο:

«Είμαστε μία από τις εννέα ομάδες με εγγυητική επιστολή και όλο το μετοχικό κεφάλαιο. Μία τέτοια ομάδα όπως ο Αιγινιακός που στηρίζεται από 5,000 άτομα. Ακόμη και ο παππούς με τα 500 ευρώ σύνταξη μας δίνει το 10ευρω αλλά κουράζει αυτό που καθημερινά βιώνουμε σε αυτό το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι ο Αιγινιακός θα πάει καλά. Αν φτάσουμε και στην τετράδα ακόμη καλύτερα. Μπορεί τα Χριστούγεννα να αλλάξουμε στόχους. Θεωρώ όμως ότι δεν θα υπάρξει εύκολο ματς για κανέναν. Είτε μέσα στην έδρα του Αιγινιακού είτε εκτός».

Για τα κριτήρια που θα επιλεγεί ο νέος προπονητής:

«Το να είναι κάποιος μεγάλος στην ηλικία δεν πάει να πει ότι είναι καλός, και το αντίθετο. Υπάρχουν άτομα στον Αιγινιακό που ξέρουν καλύτερη μπάλα από εμένα. Θα κάτσουμε κάτω με τέσσερα άτομα και θα ακούσω γνώμες. Δεν θα αποφασίσω μόνος. Έχω κάλους φίλους όπως ο Γιάννης Βλάχος που είναι στον Πλατανιά, που ξέρουν από ποδόσφαιρο και γενικά οι φίλοι μου θα με βοηθήσουν να πάρω μία καλή απόφαση»

Για τον «αθέμιτο» ανταγωνισμό της Φουτμπολ Λιγκ:

«Δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Για μένα στην Β Εθνική ένας όμιλος είναι καλύτερα. 24 ομάδες και αυτοί που μπορούνε. Το να παίζουμε 14 από εδώ και 14 από εκεί… Ας κοιτάξουμε τον Ηρακλή. Κάνει δύο άτυχα αποτελέσματα. Δεν είναι κρίμα να μην περάσει στην τετράδα; Και πέντε-έξι ομάδες να νικήσουν 1-0 στο 90’ και να περάσουν γιατί είναι λίγες οι αγωνιστικές; Χίλιες φορές να ήταν ένας όμιλος και ένα πρωτάθλημα μέχρι το Μάιο. Και όποιος δεν μπορεί να πάει στο περιφερειακό. Δεν θέλω να ονοματίσω ομάδες αλλά είναι κουραστικό να ακούμε συνέχεια ότι δώσαμε παράταση για την εγγυητική, δώσαμε παράταση για το ένα και το άλλο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο που πρέπει να γίνει επί ίσοις όροις.

Όταν δεν πληρώνω τις υποχρεώσεις μου και παίρνω παίκτες δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός; Υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν να γίνουν καν ΠΑΕ. Χρωστάνε τα άντερα τους. Πως θα κόψουν βαθμούς από τον Ηρακλή τον Αιγινιακό την Κερκυρα; Και όσοι έπαιξαν μαζί τους απλά θα πουν χάσαμε τους βαθμούς. Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα».

Last modified onΤρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 23:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep