Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φωκικός με μέταλλο και ταυτότητα»

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε για τη σωτηρία του Φωκικού και την επόμενη μέρα.

Απολογισμό της φετινής σεζόν που ολοκληρώθηκε, έκανε ο Πέτρος Δημητρίου και τόνισε ότι ο Φωκικός απέκτησε μέταλλο και ταυτότητα. Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και στις βάσεις που μπήκαν, ώστε η ομάδα της Άμφισσας να κοιτάξει παραπάνω από την άνετη παραμονή.

Για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Φωκικό είπε:

«Τον Νοέμβριο μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος της ομάδας κύριος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και μου πρότεινε να συνεργαστούμε στον Φωκικό. Υπήρχε ταύτιση απόψεων και δεν σας το κρύβω είδα τον ΦΩΚΙΚΟ σαν πρόκληση για εμένα. Όταν ανέλαβα την ομάδα είχε μόλις οκτώ (8) βαθμούς. Μαζί με τους συνεργάτες μου ριχτήκαμε στην δουλειά με σκοπό να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που ήταν η άνετη παραμονή και παράλληλα η ομάδα να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία:

«Πιστεύω η φετινή πορεία του Φωκικού είναι άκρως επιτυχημένη, διότι ο στόχος εξ αρχής ήταν η παραμονή. Πιστεύω όλοι όπως και εγώ, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ιδιαίτερα ο φίλαθλος κόσμος της Άμφισσας που απήλαυσε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η πορεία και τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν. Η ομάδα σώθηκε άνετα και κατάφερε να κάνει ιστορικά αποτελέσματα (ισοπαλίες με Εργοτέλη, Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας, ΑΕΛ, Νίκες με Εργοτέλη και Καβάλα με ανατροπή).

Δεν το έκανα εγώ, το κάναμε όλοι μαζί. Παίχτες-Προπονητές. Θέλω και δημόσια να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον βοηθό μου Λευτέρη Βελέντζα, τον γυμναστή Κώστα Τερζή, τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Ζαλαώρα, τον φυσικοθεραπευτή Αναστάσιο Ματζώρο και τον σκάουτ, Διονύση Κρίτζα. Όλοι τους παίχτες –προπονητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα».

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Κατά τη γνώμη μου το φετινό πρωτάθλημα είναι ήταν το καλύτερο π ου έχει γίνει τα τελευταία 10 χρόνια στην κατηγορία με πολλές ιστορικές ομάδες και γιατί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική παίχτηκαν όλα για την άνοδο αλλά και την σωτηρία».

Για την εικόνα του Φωκικού απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους:

«H oμάδα έχει δείξει ψυχικά αποθέματα. Πήραμε αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες. Η ομάδα είναι νοικοκυρεμένη, δεν έχει οικονομικά προβλήματα, έχει έναν πρόεδρο τον κύριο Παπαδημητρίου, ο οποίος μαζί με όλα τα μέλη του Δ.Σ. προσπαθεί να λύνει όλα τα προβλήματα της ομάδας. Στόχος της ομάδας μέσα από τη δουλειά να παρουσιάσει έργο χρησιμοποιώντας νεαρούς παίκτες από την ομάδα νέων».

Για την επόμενη ημέρα στην ομάδα του Φωκικού:

«Έχω αγαπήσει την ομάδα του Φωκικού πάρα πολύ και τον κόσμο που με περιέβαλε με τόση αγάπη. Ευχαριστώ την διοίκηση του κυρίου Παπαδημητρίου που με εμπιστεύτηκε, τους φιλάθλους, τους δημοσιογράφους της ευρύτερης περιοχής και τους ποδοσφαιριστές που μέσα στα κρύα και τις βροχές τραβήξαμε το «κανάλι» μας. Η χρονιά αυτή θα μου μείνει αξέχαστη. Είναι τιμή για μένα που βρέθηκα και δούλεψα στον Φωκικό.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο όσον αφορά λειτουργικά και οργανωτικά θέματα της ομάδας μετά την γενική συνέλευση της ΠΑΕ στις 15 Ιουνίου. Το συμβόλαιο μου έχει λήξει από της 31/5. Θα ήταν χαρά μου να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε φέτος, γιατί θέσαμε κάποιες βάσεις για να αποκτήσει η ομάδα μέταλλο και μια ταυτότητα για να κάνει του χρόνου κάτι καλύτερο»

Last modified onΠέμπτη, 06 Ιούνιος 2013 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep