Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ακτινογραφία» στον άσο του Φωκικού

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Φωκικού, Γιάννης Ζαλαώρας μίλησε για τους Γεωργίου, Μανιάτη, Σιμψερή.

Το μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας της Άμφισσας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «starsports.gr» και μίλησε για την τριάδα των τερματοφυλάκων, τους Θανάση Γεωργίου, Κώστα Μανιάτη και Γιώργο Σιμψερή. Ανέλυσε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και στάθηκε στον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν, τον Μανιάτη.

Για τον Γεωργίου είπε: «Για μένα ήταν η φετινή αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Είναι ένας τερματοφύλακας με πολλά φυσικά - σωματικά προσόντα και με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μεγάλο του προτέρημα αποτελεί ότι είναι ταχυδυναμικός, έχει γρήγορη σκέψη, πολύ καλή αντίδραση και καθοδηγεί την άμυνα του σωστά. Επίσης ξεχωρίζει για την πολύ καλή του τεχνική. Έχει εκρηκτικότητα στο παιχνίδι του και είναι καλός με την μπάλα στα πόδια.Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει και αυτός σημαντικό μερίδιο για την πολύ καλή πορεία της ομάδας».

Για τον Μανιάτη σημείωσε: «Έχει εκρηκτικότητα στο παιχνίδι του και είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Είναι ο μεγαλύτερος άτυχος της χρονιάς. Ο τραυματισμός του ήταν πλήγμα για την ομάδα. Αποτελεί σταθερή αξία καθώς βρίσκεται χρόνια στον χώρο και έχει υπάρξει μέλος με γεμάτες χρονιές σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής κάτι που από μόνο του είναι πολύ ξεχωριστό. 

Είναι έμπειρος και πολύτιμος για την ομάδα καθώς βοηθά και μόνο με την παρουσία του όλη την ομάδα εμπνέοντας σιγουριά. Ό,τι και να πεις για αυτόν τον τερματοφύλακα είναι λίγο. Ο συναγωνισμός με τον άλλον τερματοφύλακα, τον Γεωργίου βοήθησε και αυτόν, αλλά πρωτίστως την ομάδα».

Για τον Σιμψερή συμπλήρωσε: «Είναι μικρός σε ηλικία, υστερεί σε εμπειρίες. Έχει άριστα τακτικά στοιχεία, βγάζοντας γρήγορα την ομάδα του στην επίθεση. Υστερεί στον τομέα της τεχνικής και της εξόδου, αλλά με την σωστή καθοδήγηση και προπόνηση μπορεί να καταφέρει πολλά. Σίγουρα την επόμενη σεζόν τον περιμένω βελτιωμένο. Το μέλλον του ανήκει».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Μάιος 2013 12:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep