Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς χρέη και Football League 2

Ο Ανδρέας Παντελή Ο Ανδρέας Παντελή

Το ιδανικό σενάριο που παλεύει ο Ηρακλής.

 

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σε πρώτη ανάγνωση ήταν καταδικαστική για τον Ηρακλή, ωστόσο στο χέρι των ανθρώπων του είναι να την μετατρέψουν σε ευεργετική.

 

Ο υποβιβασμός στο περιφερειακό μετατρέπει τον Γηραιό από ΠΑΕ σε ΤΑΠ. Με νέο ΑΦΜ επομένως οι κυανόλευκοι θα μηδενίσουν τα χρέη τους και θα ξεκινήσουν από υγιή βάση την προσπάθειά τους για επάνοδο στην Superleague. Μάλιστα με δεδομένο ότι πάρα πολλές ομάδες της Football League 2 δεν έχουν εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής, αναγκάζει την διοργανώτρια αρχή να συμπληρώσει τις θέσεις με συλλόγους από τις μικρότερες κατηγορίες. Αυτό σημαίνει ότι ο Ηρακλής μπορεί να επωφεληθεί το «αλαλούμ» που υπάρχει με τα πιστοποιητικά και να γλιτώσει μία σεζόν ανεβαίνοντας μπάι στην Γ’ Εθνική.

 

Ο Ανδρέας Παντελή έχει δώσει σαφείς εντολές στο νομικό επιτελείο να ψάξουν διεξοδικά τους τρόπους με τους οποίους ο Ηρακλής θα μετάσχει στην Football League 2 απαλλαγμένος από τα χρέη.

 

Αφήνει το «Καυτανζόγλειο»

Στο μεταξύ ειλημμένη μοιάζει η απόφαση αποχώρησης από το «Καυτανζόγλειο». Το κόστος συντήρησής του είναι μεγάλο και φυσικά θα είναι παράταιρο για μία ομάδα που θα αγωνίζεται είτε στο περιφερειακό είτε στην Football League 2 να χρησιμοποιεί για έδρα της το συγκεκριμένο αχανές στάδιο. Με πρόχειρους υπολογισμούς ο Ηρακλής θα γλιτώσει 150.000 ευρώ ετησίως αποχωρώντας από το «Καυτανζόγλειο», καθώς η συμφωνία προέβλεπε την παραχώρηση του 15% των εσόδων από τα εισιτήρια.

Last modified onΠέμπτη, 09 Μάιος 2013 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep